Najznámejšie báje o pôvode čaju hovoria, že ho objavil čínsky cisár a zakladateľ medicíny Šen-nung. Obľúbila si ho najmä aristokracia, no so zvyšovaním dovozu sa rozšíril aj medzi obyčajných ľudí. Mnohí z nás dnes šálku čaju považujú za životabudič a neodišli by bez nej ani do práce. Čaj povzbudzuje, prebúdza myseľ a príjemne sa pri ňom relaxuje. Na trhu nájdete veľké množstvo čajov, či už bielych, zelených, polozelených alebo čiernych. Doprajte si chvíľku pre seba a pripravte si voňavú čajovú šálku.
Ovocný čaj v nálevových vreckách. Spôsob použitiaVrecúško zbavené vrchného obalu sa vloží do šálky a zaleje sa 250 ml vriacej vody. Nechá sa vylúhovať 6-8 minút. Podľa chuti sa však môže dosladiť medom alebo cukrom. Nápoj je lahodný za tepla aj za studena.
Bylinná zmes v nálevových vreckách. Čaj určený pre všetkých, ktorí chcú ochutnať skutočný čaj. Spôsob použitiaVrecúško sa vloží do pohára a zaleje sa 250 ml vriacej vody. Nechá sa vylúhovať cca 6-8 minút. Hotový nápoj sa môže dochutiť cukrom alebo medom. Nápoj je lahodný za tepla i za studena.
Ovocno-bylinná zmes v nálevových vreckách. Spôsob použitiaVrecúško zbavené vrchného obalu sa vloží do šálky a zaleje sa 250 ml vriacej vody. Nechá sa vylúhovať 6-8 minút. Podľa chuti sa však môže dosladiť medom alebo cukrom. Nápoj je lahodný za tepla aj za studena.
Ovocný čaj aromatizovaný s príchuťou Marhuľa-Nopál vhodný pre deti aj dospelých. Čaj jantárovo škoricovej farby s vôňou a chuťou šťavnatých marhúľ. Prirodzene bez obsahu kofeínu. Neobsahuje alergény.Biogena Tea čaj Marhuľa & Nopál obsahuje:.Marhuľa- jej plody boli známe už v starej Číne pre svoje pozitívne ...
Ovocno-bylinná zmes v nálevových vreckách. Spôsob použitiaVrecúško zbavené vrchného obalu sa vloží do šálky a zaleje sa 250 ml vriacej vody. Nechá sa vylúhovať 6-8 minút. Podľa chuti sa však môže dosladiť medom alebo cukrom. Nápoj je lahodný za tepla aj za studena.
Zelený čaj v nálevových vreckách. Spôsob použitiaVrecúško zbavené vrchného obalu sa vloží do šálky a zaleje sa 250 ml vriacej vody. Nechá sa vylúhovať 6-8 minút. Podľa chuti sa však môže dosladiť medom alebo cukrom. Nápoj je lahodný za tepla aj za studena.