Bez lahodného nápoja, akým je víno, si už málokto z nás vie predstaviť oslavu alebo príjemný večer vo dvojici. Varené vínko zase nechýba na vianočných trhoch a či už je biele alebo červené, všetci si na ňom pochutnávame. Vínu v staroveku pripisovali božský pôvod a jeho obľúbenosť stáročia pretrváva. Na predaj dnes nájdeme veľa značiek a chutí. Šumivé vína a sekty, biele, červené či ružové vína si môžete kúpiť aj v elektronických obchodoch. Niektoré sú v ponuke v sadách s pohármi, ktoré sú skvelé aj ako darček.
TERRASO jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2 metódou charmant.
TERRASO LIGHT je nízkoalkoholické jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2, podporujúce sviežosť a stabilitu.
TERRASO jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2 metódou charmant.
TERRASO LIGHT je nízkoalkoholické jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín s obsahom CO2 ľahkej sviežosťi.
Šumivé víno vyrobené metódou charmat, kde sekundárné kvasenie prebieha v nerezových tlakových nádobách. Aróma dozrievajúceho kôstkového a drobného červeného ovocia doprevádza v chuti ľahké brusinkovo – vanilkové tóny s kôstkovo - autolýzovým záverom.
TERRASO LIGHT je nízkoalkoholické jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2 ľahkej sviežosťi.
Revine red je nealkoholické jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2, podporujúce sviežosť a stabilitu.
Sviežosť lúčnych kvetín a jemnosť mliečnych vyzretých lieskových orieškov dopĺňajú páčivé kyselinky a originálne odrody korenistých moravských Veltlínu.
Svieža kvetnatá vôňa lipového média sprevádzajú bonbóny citrusového ovocie s pikantnými kyselinami na záver.
Víno má charakteristický prejav transformovaného kôstkového ovocia, ktorá dopĺňa v chuti zaváraninové médium žltomäsitých sliviek s pikantnou slabinou v dochuti.
Vôňa prezretých a zavaraných ringlôt s ľahkým odtieňom sušenej medovky prechádza do plnej vrstevnato štruktúrovanej korenitosti s vápencovou noblesou v dochuti.
Buket jarných kvetín s dotykom kručinky, citrónovej trávy a čerstvých limetiek sprevádzané v chuti bonbónové tóny bielych ríbezli, šťavnatých citrusov s kandizovaným ovocím na záver.
Zrelý buket zavaraných marhúľ s jemne korenitým a vanilkovým kontextom sprevádza v chuti dezertnosť kandizovaného tropického ovocia.
Vyzretá kvetinovo -ovocná vôňa s muškátovo citrusovým prejavom doprevádza harmonická chuť s jemným limetkovým záverom.
Hrozno pochádza z regulovanej úrody a je spracované technológiou kontrolovanej fermentácie.
Jemná vôňa kvitnúcich pomarančovníkov a pukov ruží sprevádza v chuti kompótové liči s odtieňmi jablčného závinu v dochuti.
Vyzývavá aróma čiernych ríbezlí, egrešov a kvetu bazy je v chuti doplnená tónmi tropického ovocia s impozantnou dochuťou lúčneho medu.
Zrelý buket zavaraných marhúľ s jemne korenitým a vanilkovým kontextom sprevádza v chuti dezertnosť kandizovaného tropického ovocia.
Zrelý buket zavaraných marhúľ s jemne korenitým a vanilkovým kontextom sprevádza v chuti dezertnosť kandizovaného tropického ovocia.
Hrozno je spracované technológiou riadeného kvasenia v 6000 litrovom dubovom sude s následným školením a zrením vína v nových barrikových sudoch. Buket zvarených egrešov ringlôt a zvýraznených marhuľami prechádza v chuti do limetko-broskyňového kompótu. Štruktúrované elogatiny s pikantnými ryzlingovými ...