Bez lahodného nápoja, akým je víno, si už málokto z nás vie predstaviť oslavu alebo príjemný večer vo dvojici. Varené vínko zase nechýba na vianočných trhoch a či už je biele alebo červené, všetci si na ňom pochutnávame. Vínu v staroveku pripisovali božský pôvod a jeho obľúbenosť stáročia pretrváva. Na predaj dnes nájdeme veľa značiek a chutí. Šumivé vína a sekty, biele, červené či ružové vína si môžete kúpiť aj v elektronických obchodoch. Niektoré sú v ponuke v sadách s pohármi, ktoré sú skvelé aj ako darček.
Vyzretý buket zavarených ringlot a marhuľí doplňuje sladkosť hrozienok s pálavskou flórou v závere. V chuti je víno plné, vrstevnaté, výrazne korenisté s dlhým medovým záverom.
Revine red je nealkoholické jemne šumivé víno vyrobené zo sviežich mladých vín so zvýšeným obsahom CO2, podporujúce sviežosť a stabilitu.
Korenistý buket divých ruží, citrónovej trávy a medových plástov je sprevádzaný kandizovanými figy s propolisovým záverom.
Nižší alkohol a bohaté perlenie prirodzeného oxidu uhličitého dodáva vínu ľahkost a pikantnú sviežosť. Perlivé víno vyrobené metódou Charmat, tj. Sekundárnífermentací v tanku. Prevláda vôňa prezretého jadrového ovocia, ktorá je doplnena príjemnými broskyňovými tónmi. Ľahko sladkastá chuť so sviežimi ...
Nižší alkohol a bohaté perlenie prirodzeného oxidu uhličitého dodáva vínulľahkost a pikantnú sviežosť. Perlivé víno vyrobenú metódou Charmat, tj. Sekundární fermentací v tanku. Vo vôni prevládajú tóny sušených sliviek, černíc a lesníchmalin. V chuti je víno plné s výrazne vyššou trieslovinou, ktorá zostáva ...
Nižší alkohol a bohaté perlenie prirodzeného oxidu uhličitého dodáva vínulehkost a pikantné sviežosť. Perlivé víno vyrobenú metódou Charmat, tj. Sekundárnífermentací v tanku. Ľahké a harmonické Vino s vôňou citrusov a broskýň je sprevádzané pikantná kyselinou. citrusových plodov podporené ľahko bylinnými ...
Šumivé víno vyrobené metódou Charmat, kedy sekundárne kvasenie prebieha v nerezových tlakových nádobách. Expresívne kvetinovo - Dropsove aróma sprevádza svieža kyseliny s jemným a dynamickým perlením. V dochuti je víno plné transformovaného ovocie, ľahké vanilky s cereálne - autolýzovým záverom.