Nazývajú sa fazuľa, ale sú príbuzné skôr mungo. Môžete ich namočiť a potom variť. Používajú sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál. Majú skvelú orieškovú chuť. Vychutnajte si ich v biokvalite.
Šošovka červená polená BIO obsahuje veľké množstvo zdraviu prospešných látok, ako sú bielkoviny, vláknina, železo, selén, fosfór alebo zinok.
Červená šošovica nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžova. Nemusí sa namáčať a rýchlo sa uvarí. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky. Používa sa úplne rovnako ako šošovica rozpolená, len sa trochu dlhšie varí.
Zelený hrach má výhodu, že je po namočení rýchlo uvarený. Skvelú krémovú polievku alebo kašu vykúzlite za pár minút. Vychutnajte si ho v biokvalite.
Fazuľa Pinto je stredne veľká strakatá fazuľa. Má skvelú jemne pikantnú chuť. Široké využitie v kuchyni. Vychutnajte si ju v biokvalite. Vhodná na prípravu nátierok alebo náplní..
Countylife Bio cícer 500g 1balenie Cícer patrí k najľahšie stráviteľným strukovinám a nenafukuje. Je plný bielkovín, takže nahrádza mäso. Má príjemnú sladkastú chuť. Využitie na mnoho spôsobov, na slano ale aj sladko. Neobsahuje žiaden lepok. Vhodný pre celiatikov.
Červená šošovica nelúpaná je drobná strukovina, ktorú si obľúbite rovnako ako jej lúpaný variant. Pri varení sa nerozpadne, čo oceníte zvlášť v polievkach a zeleninovo-strukovinových pokrmoch typu karí.
Fazuľa mungo je výborná exotická strukovina so špecifickou vôňou. Ide o typickú súčasť indickej a čínskej kuchyne. Fazuľky sú chutné ako príloha, v šaláte alebo z nich možno pripraviť výbornú polievku. Vyskúšajte je v biokvalite..
Fazuľa výbornej chuti a jemnej konzistencie, vzhľadom i chuťou sa podobá fazuľu lima a maslové fazuľu. Krásne vyniká v pokrmoch. Táto najväčšia fazuľa má múčnu a nepatrne sladkastú chuť, preto sa hodí nielen do slaných jedál, ale aj do sladkých pokrmov..
Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky..
Fazuľa mungo BIO sú malé fazuľky olivovo zelenej farby so špecifickou arómou.
Zloženie: sójové bôby (alergén) Výživové údaje na 100g výrobku: - Energetická hodnota: 1660 kJ / 396 kCal - tuky: 16g - nasýtené mastné kyseliny: 3,1g - sacharidy: 33g - cukry: 9,6g - bielkoviny: 29g - soľ: 0,01g Krajina pôvodu: Kanada Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a pri relatívnej vlhkosti ...
Zloženie: fazuľa adzuki. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1387 kJ / 331 kcal; tuky: 0,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,35 g; sacharidy: 58,6 g; cukry: 1,95 g; bielkoviny: 21,9 g, soľ: 0,006 g. Krajina pôvodu: Čína / Mjanmarsko. Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 ° C a ...
Zloženie: hrach rímsky cícer. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1508 kJ / 357 kcal; tuky: 5,1 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,7 g; sacharidy: 57 g; cukry: 4,3 g; bielkoviny: 20 g; soľ: 0,03 g. Krajina pôvodu: Argentína / Rusko / Turecko. Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote ...
Zloženie: šošovica červená lúpaná celá. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1476 kJ / 348 kcal; tuky: 0,9 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g; sacharidy: 60 g; cukry: 3,7 g; vláknina: 1,2 g; bielkoviny: 25 g; soľ: 0,01 g. Krajina pôvodu: Kanada. Skladovanie: Skladujte v suchu chlade ...
Zelený hrach je cenný najmä pre svoj obsah vitamínov A a B. Ak pri varení použijeme bazalku alebo saturejku, nemal by hrach po uvarení naduvať. Strukoviny by mali byť neoddeliteľnou súčasťou nášho jedálnička i v´daka vysokému podielu rastlinných bielkovín. Polený hrach sa rýchlo uvarí a nie je nutné ...
Zloženie: šošovica červená lúpaná polená.Výživové údaje v 100 g výrobku:energetická hodnota: 1476 kJ / 348 kcal;tuky: 0,9 g;nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g;sacharidy: 60 g;cukry: 3,7 g;vláknina: 1,2 g;bielkoviny: 25 g;soľ: 0,01 g.Krajina pôvodu: Kanada / Turecko.Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade ...
Provita Hrach zelený celý 500g Hrach je výborná a chutná potravina na pravidelnú konzumáciu. Hrach je veľmi sýty a výdatný a v kombinácii so zeleninou môžeme získať veľmi chutné a zdravé jedlo. Hrach môžeme buď uvariť, alebo dať naklíčiť a konzumovať surový. Vďaka kľučkuje môžeme aj v zimných mesiacoch ...
Biela fazuľa - veľká. Je to fazuľa vajcovitého tvaru, ktorá sa používa na prípravu rôznych druhov jedál. Vďaka svojej jemnej štruktúre sa predovšetkým hodí na výrobu pyré. Zloženie: fazuľa veľká biela. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1371 kJ / 323 kcal; tuky: 1,8 g; nasýtené mastné ...
Zloženie: fazuľa červená oblička. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1441 kJ / 339 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g; sacharidy: 59 g; cukry: 4,1 g; vláknina: 3,7 g; bielkoviny: 21 g; soľ: 0,05 g. Krajina pôvodu: Čína. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme. Použitie: ...