Milujeme ich a často to s nimi preháňame. Snažíme sa im odolať, ale keď ich vidíme v regáli, vždy si nejaké hodíme do košíka. Reč je o sladkostiach, ktoré nás často nevedomky ovládajú. Od jedného keksíka rýchlo postupujeme k celej čokoláde a nevieme prestať. Skvelým spôsobom, ako ušetriť na obľúbených sušienkach či čokoládach, je hodiť si ich do košíka nie v kamennej predajni, ale v elektronickom obchode. Môžeme tu nájsť rovnako bohatú ponuku známych i menej známych produktov..
Mliečna a horká čokoláda s posypom.Čo je to 200g čokolády? To sú stovky sekúnd pôžitku s okrúhlymi mandalami. S mliečnou aj horkou chuťou v jednom balení. Čokoláda je vyrobená z kakaa Fino de Aroma a v kombinácii so sušeným ovocím alebo scukornatenými lupeňmi kvetov vyberaných Master Chef Chocolatierom ...
Bohatá chuť krémového karamelu na jazyku a nezbedné chrumkanie pri každom zahryznutí. Nikdy neviete či v jemnosti karamelovej čokolády zaiskrí zrnko soli, alebo vás na jazyku pošteklí oriešková chuť pražených pekanov a pohánky. Zloženie: iela čokoláda (90 %) – kakaové maslo (podiel kakaovej sušiny min. ...
Dark Chocolate Škoda Rapid je vysokokvalitná horká čokoláda sladená trstinovým cukrom a s obsahom prírodnej vanilky. Obsah kakaovej sušiny minimálne 53%. Okrem sladkého potešenia sa dozviete príbeh o aute z obalu a môžete si z nich vytvoriť zbierku retro áut. Sú štyri.
Lyra Caramel je kvalitná slovenská mliečna čokoláda s karamelom. Má intenzívnu a neodolatelnú chuť. Je jemná ako krém, ktorý sa vás snaží opantať a pohladiť dotykom karamelu. Názov značky Lyra znamená návrat k prírode a nesie rovnaký názov ako hudobný nástroj a spevavý vták lyrebird, ktorý dokaže napodobniť ...
Milk Chocolate Trabant je vysokokvalitná mliečna čokoláda sladená trstinovým cukrom a s obsahom prírodnej vanilky. Okrem sladkého potešenia sa dozviete príbeh o aute z obalu a môžete si z nich vytvoriť zbierku retro áut. Sú štyri. Potešte seba či svojích blízkych kvalitnou slovenskou čokoládou Lyra.
Dark Chocolate Škoda Felicia je vysokokvalitná horká čokoláda sladená trstinovým cukrom a s obsahom prírodnej vanilky. Okrem sladkého potešenia sa dozviete príbeh o aute z obalu a môžete si z nich vytvoriť zbierku. Sú štyri. Toľko áut má len málokto.
Kakaové bôby Criollio a Trinitario z oblasti Thumaco v horkej čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Bean Dark vznikajú postupným obaľovaním do chrumkava upražených bôbov, vrstva po vrstve, kúsok po kúsku. Začíname pražením kakaových bôbov Fino ...
Balenie osemnástich kusov mandál je ako pexeso, ale každá kombinácia je v balení len raz. Luxusný drevený box obsahuje mliečnu a horkú čokoládu, vyrobenú z kakaa Fino de Aroma. V kombinácii so sušeným ovocím alebo scukornatenými lupeňmi kvetov, vyberaných Master Chef Chocolatierom, vytvára kakaovo-sladko-kyslé ...
Novinka od spoločnosti Lyra! Slovenská mliečna čokoláda Si na zjedenie v romantickej forme. Na čokoládovom štvorci sú posypané sušené čiastočky jahôd do dokonalého tvaru srdca. Hodí sa na výročie, Valentín, narodeniny alebo meniny vašej milovanej osoby. Táto romantická čokoláda sa nachádza v peknom papierovom ...
Zmes pražených orieškov v čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Chrumkavé čokoládové guľôčky vznikajú postupným obaľovaním zŕn a orechov, vrstva po vrstve. Výber tých najlepších čokoládových dražé obsahuje pistácie v mliečnej čokoláde, mandle v mliečnej ...
Novinka od spoločnosti Lyra! Crunchy Pistachios sú pražené pistácie obalené vrstvami chutnej a kvalitnej mliečnej čokolády zo Slovenska. Ako aj čokoláda, tak aj pistácie majú prvotriednu kvalitu a vyprážajú sa v spoločnosti Lyra. Po vypražení sú obaľované vrstvou mliečnej čokolády, až kým nevzniknú pevné ...
Novinka od spoločnosti Lyra! Kvalitná slovenská mliečna čokoláda Lyra Crazy Pecan Caramel s príjemnou príchuťou karamelu a pekanových orechov. Táto skvelá čokoláda sa dokonale hodí k poháriku kvalitnej whisky alebo rumu. Po prvom ochutnaní čokolády vás prekvapia výrazné tóny pekanových orechov, ktoré ...
V Južnej Amerike vyrástla, na Slovensku dospela. Mliečna čokoláda je bohato sypaná sušenými čučoriedkami a ríbezľami. Spája tak sladkú chuť s mliečnou a tú s jemne kyslastou. Je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, od bôbu až k výslednej tabuľke čokolády, rozdelenej na osem častí. Lebo také je naše Slovensko. ...
Novinka od spoločnosti Lyra! Kvalitná slovenská mliečna čokoláda Lyra Crazy Mint Caramel s osviežujúcou príchuťou mäty a karamelu. Jemne chladivú mätu ucítite hneď po prvom kúsku, následne sa objaví sladko-slaný karamel a zakončí to jemná chuť čokolády.
Novinka od spoločnosti Lyra! Mliečna čokoláda Lyra Crazy Coffee s kávovým extraktom. Prepojili výberovú chuť kávy spolu s lahodnou mliečnou čokoládou a vytvorili tak naozaj niečo výnimočné. Ide o veľmi chutnú a kvalitnú slovenskú mliečnu čokoládu.
Balenie dvoch mandál. Pre teba a pre teba. Lebo si zaslúžiš. Horká čokoláda je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, a v kombinácii so sušeným ovocím alebo scukornatenými lupeňmi kvetov, vyberaných Master Chef Chocolatierom, vytvára horko-sladko-kyslé trio. A nielen to. Čokoláda je tenká, pevná a pri každom ...
Hanbíš sa vyjadriť svoje city slovami? Pošli svojej láske, kamaratke, mamine či tomu, po kom tvoje srdiečko piští, našu špeciálnu "čokovalentínku". Jemná, 47 percentná čokoláda, vyrobená z kakaových bôbov odrody Ruby, posypaná sušenými jahodami. Ideálna kombinácia sladkej a kyslej chuti.
Zmes lahodných orieškov v nugáte a čokoláde. Ak si neviete vybrať len jednu Maximumku a najradšej by ste ochutnali všetky, Maximum Best je riešením. Je to liek pre všetkých nerozhodných. Obsahuje výber dražovaných výrobkov ako sú Maximum Almonds, Caramel, Hazelnuts, Hazelnuts Dark i Physalis. V jednom ...
Čerstvé pražené lieskové oriešky v nugáte a slanom karameli. Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Hazelnuts Caramel vznikajú postupným obaľovaním lieskovcov, vrstva po vrstve. Začíname pražením lieskových orechov z oblasti Piemontu priamo v našej pražičke, ...
Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Maximum Hazelnuts vznikajú postupným obaľovaním orecha, vrstva po vrstve. Začíname pražením lieskových orechov z oblasti Piemontu priamo v našej pražičke, pretože len tak sa dá dosiahnuť ich maximálna čerstvosť. Následne sú ...