Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Rum
Indonézsky rum Naga Pearl of Jakarta je zmes melasy a kvasníc fermentovanej červenej ryže, ktorá fermentuje v teakových kadiach. Destilácia prebieha v tradičných čínskych destilačných zariadeniach. Výsledný rum je spojenie kotlíkovej a stĺpcovej destilácie. Rum Pearl of Jakarta zrel 3 roky v teakových ...viac
Indonézsky rum Naga Pearl of Jakarta je zmes melasy a kvasníc fermentovanej červenej ryže, ktorá fermentuje v teakových kadiach. Destilácia prebieha v tradičných čínskych destilačných zariadeniach. Výsledný rum je spojenie kotlíkovej a stĺpcovej destilácie. Rum Pearl of Jakarta zrel 3 roky v teakových sudoch a následne 4 roky v amerických sudoch po bourbone. Posledný rok zrenia zakončí v sudoch z čerešňového dreva, čo vyvinie príjemnú chuť medu a čerešní Morello. Vôňa: tropické ovocie, korenie, drevo, muškátový oriešok, čerešneChuť: elegantná a korenistá, s tónmi ovocia, medu a čerešníZáver: príjemne dlhý.
Prezrite si ďalšie Rum Naga Rum, najprezeranejšie produkty Naga Rum alebo najlacnejšie Rum.