Kvalitný a dobrý rum je exkluzívny typ alkoholu. Podávať sa môže pri rôznych príležitostiach. Niekedy je však dobré vychutnať si ho len tak, v pokoji a tichu domova. Pri výbere sa stretnete s viacerými typmi. Niektoré sú lacnejšie, iné drahšie. Ako zvoliť ten najlepší?
Začiatkom 18. storočia bol indonézsky rum oveľa lepšie oceňovaný ako karibský rum. Názov rumu znamená mystický ázijský drak Naga. Drak tvorov, strážca krajiny a prírodných pokladov a symbol prosperity a plodnosti. Tento rum predstavuje príjemnú rovnováhu medzi aromatickým potešením a chuťou. Vôňa pikantných, ...
NAGA Anggur symbolizuje spojenie medzi indonézskym rumom a vínom, Saint Emilion s NAGA Java Reserve a Château Pas de l''Ane. Proces zrenia prebieha vo francúzskych dubových sudoch, ktoré obsahovali Château pas de l''Ane 2018 Saint Emilion Grand Cru po dobu 18 mesiacov. Potom sa sudy naplnia 65% NAGA ...
Ďalší jedinečný rum z rodiny Naga, ktorý sa vyrába na severe ostrova Java prostredníctvom ázijského destilačného procesu. Takto vyrobené rumy nesú v Indonézii meno "Batavia Arrack". Limitovaná edícia Naga Siam zreje 10 rokov, destiluje sa v piatich kolónach, potom sa rum nechá vyzrieť v 200 litrových ...
Indonézsky rum Naga Pearl of Jakarta je zmes melasy a kvasníc fermentovanej červenej ryže, ktorá fermentuje v teakových kadiach. Destilácia prebieha v tradičných čínskych destilačných zariadeniach. Výsledný rum je spojenie kotlíkovej a stĺpcovej destilácie. Rum Pearl of Jakarta zrel 3 roky v teakových ...