Lyžica sa na jedenie používala už v staroveku a príbor sa v súčasnej podobe objavil v 17. storočí. Patrí k základnému kuchynskému vybaveniu a okrem praktickej funkcie plní trojica vidlička, lyžička, nôž aj funkciu estetickú. Gazdinky si dávajú záležať, aby spolu všetko ladilo, čo platí aj pre farbu, materiály a vzory príborových rúčok. Takéto príbory vynikajú na sviatočne prestretom stole a dotvárajú celkový dojem. Pri ich kúpe môžete vsadiť na klasické modely, samozrejmosťou v mnohých domácnostiach je strieborný príbor.
FORGED Olive - vidlica na mäso 19 cm. Vidlica slúži na udržanie mäsa alebo hydiny na mieste počas rezania (krájanie pod uhlom). Ideálne v kombinácii s porcovacím nožom. Rad Olive v sebe kombinuje robustné prevedenie, jemnú eleganciu a štýl, ktorý jej dodáva olivové drevo. Zaoblená drevená rukoväť je ...