Ak chcete, aby sa pri príprave jedál nevytrácali vitamíny, minerálne látky a ďalšie zložky, vyskúšajte varenie v pare. Štýlové parné hrnce ponúkajú varenie na viacerých úrovniach, preto okrem ochrany výživných látok ušetríte aj čas. Naraz v nich uvaríte mäso, prílohu aj zeleninu, a to bez toho, aby sa zmiešala ich vôňa. Tlakový hrniec vám zase vďaka vyššiemu tlaku skráti čas varenia, čím šetrí energie a uchováva prirodzenú chuť jedla. Vyberte si správnu veľkosť a začnite si varenie vychutnávať.
Parný hrniec Gallet CUV 962 je ideálny pre zdravú prípravu mrazené i čerstvej zeleniny, mäsa, rýb aj morských plodov. Jeho veľkou výhodou je veľmi rýchly vývin pary, ktorý sa začne generovať už po 30 sekundách. Pri spracovanie potravín pomocou pary si potraviny zachovávajú dôležité vitamíny, minerály ...