Ak si chcete pochutnávať na čerstvých džúsoch a šťavách kedykoľvek sa vám zažiada, zadovážte si kvalitný odšťavovač. V prvom rade si premyslite, čo chcete odšťavovať najčastejšie, keďže každý stroj je určený na niečo iné. Niektorý je vhodnejší na ovocie, iný lepšie spracuje zeleninu. Cena odšťavovačov sa rôzni aj o stovku eur, okrem nej sú dôležitými faktormi aj výkon, dĺžka prevádzkových cyklov či hlučnosť. Taktiež neprehliadnite čistenie odšťavovača, ktoré by malo byť čo najjednoduchšie.
Lis na ovocie RCWP-14LM zo sortimentu gastronomického vybavenia výrobcu Royal Catering je ideálny na odšťavovanie veľké množstvo ovocia bez veľkého úsilia. Lis na ovocie nerez sa ovláda ručne a hodí sa na lisovanie jabĺk, hrozna a bobuľového aj iného ovocia. Hoci má tento model malú veľkosť, jeho kôš ...
Bez ohľadu na to, či ide o bar, hotelový bufet alebo trh, čerstvé džúsy sú veľmi obľúbené samostatne aj v koktailoch a ľahko sa vyrábajú. Použite ručný odšťavovač a okamžite vytlačte citrusové plody, ako sú pomaranče, citróny alebo granátové jablká. Odšťavňovač na pomaranče sa dá ľahko ovládať aj jednou ...