Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Múka
Nominal Zmes na chlieb s ľanovou vlákninou 500 g Zloženie zmesi: Deproteinovaný pšeničný škrob, pšenová múka, lupinová múka, zemiakové vločky, ľanové vláknina, cukor, soľ, zahusťovadlo guma guar, cukor, soľ, chlebové korenie suroviny 500 g zmes 475 ml (g) vody 20 ml oleja 13 g čerstvého droždia Postup ...viac
Nominal Zmes na chlieb s ľanovou vlákninou 500 g Zloženie zmesi: Deproteinovaný pšeničný škrob, pšenová múka, lupinová múka, zemiakové vločky, ľanové vláknina, cukor, soľ, zahusťovadlo guma guar, cukor, soľ, chlebové korenie suroviny 500 g zmes 475 ml (g) vody 20 ml oleja 13 g čerstvého droždia Postup na prípravu chleba v domácej pekárni Na dno nádoby na pečenie patrí tekuté suroviny - voda a olej Do nich rozdrobte čerstvé droždie a pridajte zmes na chlieb Odporúčaná dávka droždie v spojení s vodou izbovej teploty sa týka 2hodinových programov glutén free či šprint (ETA) Pri ostatných pekárňach si musíte nájsť svoj spôsob pečenia Ak z pekárne chlieb prekysne (prepadnutý s veľkými nerovnomernými pórmi vo striedke), znížte dávku droždia alebo použite chladnejšie vodu Ak máte opačný problém a chlieb je nedokysnutý s prípadnými prasklinami, použite teplú vodu alebo viac kvasníc Postup pre pečení v bežnej rúre Vymiešajte cesto podľa návodu Pretože si dobu kysnutia strážite sami, môžete dávku droždie zvýšiť na 15 g / 500 g zmesi Cesto nechajte chvíľu oddýchnuť a potom naplňte do dôkladne vymastenej formy Tá by mala byť naplnená maximálne do 3/5, aby malo cesto priestor na kysnutie Ľahké je cesto spracovávať naolejovanými dlaňami Z cesta môžete vytvarovať valec, obaliť napr Vo slnečnicových semienkach a až potom vtlačiť do formy Chlieb necháte kysnúť 45-60 min pod vlhkou utierkou, aby povrch neokoral Pečte vo vyhriatej rúre (najprv 200 ° C, potom stiahnite na 180 ° C) cca 60 min Ak sa vám bude zdať, že povrch chleba rýchlo tmavne, prikryte ho včas alobalom Po upečení hneď vyklopte, ale krájajte až po vychladnutí slnečnicové hrčky Vytvarujte asi 100 g guličky, obaľte vo slnečnicových semienkach a uložte na plech Nechajte kysnúť asi 40 min (Podľa teploty), chráňte pred okoráním, nestláčajte Pečte pri 200 ° C asi 20 min Rustikálne kocky Cesto dlaňami roztlačte na vrstvu 2-3 cm silnú a rozkrájajte na obdĺžničky (pribl 10x15 cm) Preložte na plech (môžete hornú plochu vtlačiť do semienok) a nechajte asi 40 min kysnúť Pečte pri 200 ° C asi 20-25 min Balenie obsahuje: 500 g Chlieb Pre zdravie s ľanovou vlákninou slúži na prípravu chleba s výraznejšou chuťou Štruktúrou i farbou striedky pripomína bežný chlieb. Obsahuje kvalitnú ľanovou vlákninu. Okrem lepku neobsahuje naša zmes NOMINAL ani mlieko, vajcia, arómy, umelé farbivá či konzervanty Spĺňa požiadavky zákazníka na zdravý a chutný chlieb.
Prezrite si ďalšie Múka Nominal, najprezeranejšie produkty Nominal alebo najlacnejšie Múka.