Ghi je maslový tuk, ktorý sa vyrába pomalým prepúšťaním masla. Touto metódou sa z neho odstraňuje voda, cukry, srvátka a kazeín. Vďaka tomu vzniká čistý žltkastý tuk s maslovou chuťou, ktorý je vhodný aj pre ľudí s intoleranciou na laktózu.
Maslový tuk, ktorému sa dnes hovorí podľa indickej kuchyne ghí, nie je žiadnou novinkou ani v českých lužných lesoch a hájoch. Naše babičky, alebo aj slávna kuchárka Magdalena Dobromila Rettigová, mu hovorili prepustené maslo alebo šmolc.Ghí je čistý tuk, ktorý sa pripravuje veľmi pomalým prepúšťaním ...
BIO Ghi je maslový tuk, ktorý sa vyrába pomalým prepúšťaním masla. Touto metódou sa z neho odstraňuje voda, cukry, srvátka a kazeín. Vďaka tomu vzniká čistý žltkastý tuk s maslovou chuťou, ktorý je vhodný aj pre ľudí s intoleranciou na laktózu.
BIO Ghi je maslový tuk, ktorý sa vyrába pomalým prepúšťaním masla. Touto metódou sa z neho odstraňuje voda, cukry, srvátka a kazeín. Vďaka tomu vzniká čistý žltkastý tuk s maslovou chuťou, ktorý je vhodný aj pre ľudí s intoleranciou na laktózu.
Wolfberry Tahini sezamová pasta 1000 g Tahini je čistá nesolená pasta z jemne mletých pražených sezamových semienok. Ide o rastlin.
Wolfberry Tahini sezamová pasta 1000 g Tahini je čistá nesolená pasta z jemne mletých pražených sezamových semienok. Ide o rastlin.