Nôž je základom každej kuchyne a vizitkou každého šéfkuchára. Kuchynské nože si každý profesionál poctivo vyberá a častokrát za ne zaplatí aj nemalé množstvo peňazí. Pokiaľ aj vám záleží na kvalite a radi si doprajete najvyšší komfort, vyberte si skutočnú špičku. Momentálne mnohí výrobcovia odporúčajú veľmi keramické nože, ktoré sa stávajú skutočnými rivalmi nerezových. Predaj nožov cez internetové obchody je veľmi rozšírený a vy si z ponuky na Pricemania.sk určite vyberiete.
Nôž na chlieb Wüsthof CLASSIC s čepeľou dlhou 23 cm je klasika, ktorá patrí do každej kuchyne. Zúbkovanie na čepeli funguje podobne ako pílka, ale je omnoho jemnejšie a preto si pri krájaní pečivo zachová svoj tvar. Krájanie čerstvých a chrumkavých chlebov, ale aj tvrdých kôrok bude pre Vás hračkou. ...
Nôž je vhodný na mäkké syry ako sú: Brie, Camembert, Roquefort. Čepeľ je vyrobená z vysokouhlíkovej nerezovej ocele. Otvory v čepeli zabraňujú kúskom syra v prilepení sa na ostrie noža. Dĺžka čepele 14 cm.
Nôž na tvrdé syry je vybavený vidlicovou špičkou pre pohodlnejšie servírovanie. Ostrá čepeľ umožňuje presné porciovanie. Čepeľ je vyrobená z vysokouhlíkovej nerezovej ocele. Dĺžka čepele 14 cm.
Čepeľ tohto noža je ideálna pre veľké kusy mäsa, ovocia a zeleniny. Duto vrúbkované ostrie vytvára vrecká vzduchu, ktoré bránia extra tenkým alebo mäkkým plátkom v prilepený sa na ostria noža.
Čepeľ tohto noža je ideálna pre velké kusy mäsa, ovocia a zeleniny. dĺžka čepele 26 cm Rada: Classic Prevedenie: Kované nože.
Rukoväť: ergonomicky tvarovaná pre bezpečné, pohodlné uchopenie.VLASTNOSTI A FUNKCIE..Vysoko kvalitná nerezová oceľ (X30Cr14, tvrdosť cca 52 HRC)..Čepeľ je ručne nabrúsená a opatrená značkou kvality..Jednoduché zaostrovanie..Rukoväť: zo syntetických vlákien (ABS).Balené vo farebnej darčekovej krabičke...TECHNICKÉ ...
Nôž na syr s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 30 cm.
Kuchynský nôž Wüsthof CLASSIC a tenšia čepeľ dlhá 20 cm s hladkou hranou z chróm-molybdén-vanádovej ocele X50CrMoV15. Rukoväť je z čierneho plastu, s celokovovým jadrom. Vhodný na sekanie byliniek, krájanie mäsa, rýb, zeleniny a ovocia. Pre profesionálov aj hobby kuchárov.
Vrúbkovaná čepeľ tohto noža je ideálna pre veľké kusy mäsa, ovocia a zeleniny.
Čepeľ tohto noža je ideálna pre veľké kusy mäsa, ovocia a zeleniny.
Japonský nôž Santoku je určeý predovšetkým pre ázijskú kuchyňu. V japonštine slovo "santoku" znamená tri využitia: poradí si s krájaním, drvením a sekaním mäsa, zeleniny a rýb. Dĺžka:178/313 mm. Nože zo série DMS sú balené v elegantných drevených boxoch. Dnes sa damašková oceľ delí na na "liatu" a "zvarovú". ...
FORGED VG10 - mäsiarsky nôž 25,5 cm Mäsiarsky nôž. Vďaka extra dlhej čepeli je tento nôž vhodný na prípravu a porciovanie veľkých kusov mäsa. Pre mäsiarsky nôž je charakteristické zaoblenie hornej časti čepele. Jedným ťahom môžete pohodlne krájať pekné, rovné plátky mäsa. Rad VG10 patrí vo svete nožov ...