Nôž je základom každej kuchyne a vizitkou každého šéfkuchára. Kuchynské nože si každý profesionál poctivo vyberá a častokrát za ne zaplatí aj nemalé množstvo peňazí. Pokiaľ aj vám záleží na kvalite a radi si doprajete najvyšší komfort, vyberte si skutočnú špičku. Momentálne mnohí výrobcovia odporúčajú veľmi keramické nože, ktoré sa stávajú skutočnými rivalmi nerezových. Predaj nožov cez internetové obchody je veľmi rozšírený a vy si z ponuky na Pricemania.sk určite vyberiete.
Japonský nôž Wüsthof CLASSIC SANTOKU na prípravu jedál európskej i ázijskej kuchyne. Široká klasická čepeľ s hladkou hranou dlhá 14 cm na jemné a presné krájanie, s priehlbinami proti prilepeniu plátkov jedla na čepeľ. Rukoväť je z čierneho syntetického materiálu POM.
Čínsky kuchársky nôž je vhodný pre krájanie potravín na veľmi tenké plátky a rezančeky. Dĺžka čepele 20 cm, vysoko kvalitná nerezová oceľ, leštené ostrie pre mimoriadnu ostrosť. Prepracované rukoväte, pohodlná a bezpečná manipulácia, úplne hygienický. Čínske kuchárske nože sú špeciálne navrhnuté pre ...
Súprava nožov na steak kolekcie Gourmet, ktoré sú balené spoločne v darčekovom balení. 4 kusy - Nôž na steak 12 cm Wüsthof Classic 4050.
Kuchársky nôž Wüsthof Classic 1030100116 vhodný na všestranné využitie v kuchyni - krájanie mäsa, rýb, zeleniny, ovocia, sekanie byliniek. Čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 16 cm z ocele X50CrMoV15. Rukoväť je z čierneho robustného plastu, pevne prinitovaná k čepeli. Dĺžka čepele: 160 mmMateriál čepele: ...
Filetovanie krehkých rýb i príprava carpaccio je jednoduchšia s touto extra tenkou pružnou čepeľou.
Filetovanie krehkých rýb i príprava carpaccio je jednoduchšia s touto extra tenkou pružnou čepeľou.
Čepeľ tohto noža je ideálna pre veľké kusy mäsa, ovocia a zeleniny. dĺžka čepele 20 cm Rada: Classic Prevedenie: Kované nože.
nôž vhodný k vykosteniu kuraťa alebo šunky aj orezávaniu tuku a šliach. Zúžená, špicatá čepeľ je nutnosťou pri práci blízko okolo kĺbov. Filetovanie krehkých rýb aj príprava carpaccia je jednoduchšia s touto extra tenkou pružnou čepeľou. dĺžka čepele 16 cm Rada: Classic Prevedenie: Kované nože.
Kuchársky nôž WUSTHOF Classic Ikon Creme so svojou dĺžkou čepele 12 cm zastane v kuchyni menšie až stredné práce. Pokrájať paradajku, uhorku alebo papriku nie je problém. Potrebujete špikovať mäso? Vezmite na to tento nôž. Podobne ako pri iných sériách nožov od firmy WUSTHOF, aj táto rada má čepele z ...
Tento kuchársky nôž Wüsthof Classic 16 cm je podobný "bežnému" kuchárskemu noži Wüsthof Classic. Hlavným rozdielom medzi týmito dvoma nožmi je výbrus. Zatiaľ čo "bežný" nôž má ostrie zakončené širšou časťou, ktorá pripomína záštitu, tento model má výbrus po celej dĺžke a viete tak využiť celú čepeľ. ...
FORDEG VG10 - nôž na chlieb 20,5 cm. Dlhá a zúbkovaná čepeľ je na krájanie chleba alebo koláčov nepostrádateľná. Ideálne aj pre krájanie väčších kusov zeleniny alebo ovocia ako je napríklad ananás. Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ocele. Japonská oceľ ...
FORGED VG10 - vykosťovací nôž 15 cm. Tento nôž je špeciálne navrhnutý na vykosťovanie mäsa a hydiny. Vykosťovací nôž má dlhú, štíhlu čepeľ, vďaka ktorej je možné ľahko rezať pozdĺž kosti. Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ocele. Japonská oceľ VG10 zaručuje ...
Špeciálny nôž na syr Victorinox Cheese Knife je ideálny na krájanie syra, vhodný do umývačky riadu. S brúsenou čepeľou s hladkou hranou so šírkou 22 cm. Má rukoväť z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý bol prielomovým pre Victorinox. Rukoväť možno sterilizovať do teploty 150°C a zodpovedá p.
FORGED VG10 - nôž Santoku 18 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ocele. Japonská oceľ ...
FORGED VG10 - japonský nôž na zeleninu 17,5 cm. Tiež známy ako Nakiri alebo japonský nôž na zeleninu. Tento nôž je nepostrádateľný pre krájanie zeleniny na tenké plátky. Vhodný je tiež pre krájanie a nasekanie byliniek Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ...
FORGED VG10 - kuchársky nôž 20,5 cm s koženým púzdrom. Najuniverzálnejší nôž v kuchyni a nepostradateľný pre každého kuchára. Určený a vhodný na krájanie mäsa, rýb alebo zeleniny, ale aj ideálny na jemné nasekanie byliniek. Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ...
Nôž na chlieb Wüsthof CLASSIC s čepeľou dlhou 20 cm je klasika, ktorá patrí do každej kuchyne. Zúbkovanie na čepeli funguje podobne ako pílka, ale je omnoho jemnejšie a preto si pri krájaní pečiva zachová svoj tvar. Krájanie čerstvých a chrumkavých chlebov, ale aj tvrdých kôrok bude pre Vás hračkou. ...