Nôž je základom každej kuchyne a vizitkou každého šéfkuchára. Kuchynské nože si každý profesionál poctivo vyberá a častokrát za ne zaplatí aj nemalé množstvo peňazí. Pokiaľ aj vám záleží na kvalite a radi si doprajete najvyšší komfort, vyberte si skutočnú špičku. Momentálne mnohí výrobcovia odporúčajú veľmi keramické nože, ktoré sa stávajú skutočnými rivalmi nerezových. Predaj nožov cez internetové obchody je veľmi rozšírený a vy si z ponuky na Pricemania.sk určite vyberiete.
FORGED Brute - vykosťovací nôž 15 cm. Tento nôž je špeciálne navrhnutý na vykosťovanie mäsa a hydiny. Vykosťovací nôž má dlhú, štíhlu čepeľ, vďaka ktorej je možné ľahko rezať pozdĺž kosti. Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ktoré sa odráža v celkovom vzhľade nožov. Kvalitná japonská oceľ, ...
FORGED Olive - nôž Santoku 18 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno. Rad Olive v sebe kombinuje robustné prevedenie, jemnú eleganciu a štýl, ktorý jej dodáva olivové drevo. ...
FORGED Olive - univerzálny nôž 12,5 cm. Menšia verzia kuchárskeho noža. Ideálny na krájanie zeleniny alebo menších kúskov mäsa. Vďaka úzkej čepeli dokáže rezať veľmi presne. Rad Olive v sebe kombinuje robustné prevedenie, jemnú eleganciu a štýl, ktorý mu dodáva olivové drevo. Zaoblená drevená rukoväť ...
FORGED Olive - okrajovací nôž 8,5 cm. Malý, ľahký nôž s úzkou čepeľou. Tento nôž sa používa hlavne na lúpanie ovocia a zeleniny, a pre menšie a praktické krájanie. Rad Olive v sebe kombinuje robustné prevedenie, jemnú eleganciu a štýl, ktorý jej dodáva olivové drevo. Zaoblená drevená rukoväť je veľmi ...
FORGED Katai - kuchársky nôž 20,5 cm. Najuniverzálnejší nôž v kuchyni je nepostradateľný pre každého kuchára. Určený a vhodný na krájanie mäsa, rýb alebo zeleniny, ale ideálny aj na jemné nasekanie byliniek. Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ...
FORGED Katai - porcovací nôž 20,5 cm. Porcovací nôž má dlhú úzku čepeľ, ktorá znižuje odpor a priľnavosť pri krájaní mäsa alebo rýb. Ideálny pre porciovanie pod uhlom. Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ručne kované v 5 vrstvách japonskej ocele ...
FORGED Katai - nôž Santoku 14 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno. Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ručne ...
FORGED Brute - porcovací nôž 20,5 cm. Porcovací nôž má dlhú úzku čepeľ, ktorá znižuje odpor a priľnavosť pri krájaní mäsa alebo rýb. Ideálny pre porciovanie pod uhlom. Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ktoré sa odráža v celkovom vzhľade nožov. Kvalitná japonská oceľ, sálajúci oheň a kováčske ...
FORGED Brute - univerzálny nôž 12,5 cm. Menšia verzia kuchárskeho noža. Ideálny na krájanie zeleniny alebo menších kúskov mäsa. Vďaka úzkej čepeli dokáže rezať veľmi presne. Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ktoré sa odráža v celkovom vzhľade nožov. Kvalitná japonská oceľ, sálajúci oheň a ...
FORGED Olive - mäsiarsky nôž 25,5 cm. Vďaka extra dlhej čepeli je tento nôž vhodný na prípravu a porcovanie veľkých kusov mäsa. Pre mäsiarsky nôž je charakteristické zaoblenie hornej časti čepele. Jedným ťahom môžete pohodlne krájať pekné, rovné plátky mäsa. Rad Olive v sebe kombinuje robustné prevedenie, ...
FORGED Olive - 4 steakové nože 11,5 cm. Poriadny kus mäsa by mal byť krájaný dobrým nožom. Steakový nôž s hladkou čepeľou rozkrojí mäso hladko a čistým rezom bez toho, aby poškodil alebo rozstrapkal svalové vlákna. Rad Olive v sebe kombinuje robustné prevedenie, jemnú eleganciu a štýl, ktorý jej dodáva ...
FORGED Olive - japonský nôž na zeleninu 17,5 cm. Tiež známy ako Nakiri alebo japonský nôž na zeleninu. Tento nôž je nepostrádateľný pre krájanie zeleniny na tenké plátky. Vhodný je tiež pre krájanie a nasekanie byliniek. Rad Olive v sebe kombinuje robustné prevedenie, jemnú eleganciu a štýl, ktorý jej ...
FORGED Olive - nôž na chlieb 20,5 cm. Dlhá a zúbkovaná čepeľ je na krájanie chleba alebo koláčov nepostrádateľná. Ideálne aj pre krájanie väčších kusov zeleniny alebo ovocia ako je napríklad ananás. Rad Olive v sebe kombinuje robustné prevedenie, jemnú eleganciu a štýl, ktorý jej dodáva olivové drevo. ...
FORGED Brute - nôž Santoku 18 cm Nôž Santoku. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ktoré sa odráža v celkovom vzhľade nožov. Kvalitná ...
FORGED Brute - mäsiarsky nôž 25,5 cm. Vďaka extra dlhej čepeli je tento nôž vhodný na prípravu a porcovanie veľkých kusov mäsa. Pre mäsiarsky nôž je charakteristické zaoblenie hornej časti čepele. Jedným ťahom môžete pohodlne krájať pekné, rovné plátky mäsa. Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ...
FORGED Brute - 4 steakové nože 11,5 cm. Poriadny kus mäsa by mal byť krájaný dobrým nožom. Steakový nôž s hladkou čepeľou rozkrojí mäso hladko a čistým rezom bez toho, aby poškodil alebo rozstrapkal svalové vlákna. Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ktoré sa odráža v celkovom vzhľade nožov. ...
FORGED Olive - porcovací nôž 20,5 cm. Porcovací nôž má dlhú úzku čepeľ, ktorá znižuje odpor a priľnavosť pri krájaní mäsa alebo rýb. Ideálny pre porcovanie pod uhlom. Rad Olive v sebe kombinuje robustné prevedenie, jemnú eleganciu a štýl, ktorý mu dodáva olivové drevo. Zaoblená drevená rukoväť je veľmi ...
FORGED Brute - japonský nôž na zeleninu 17,5 cm. Tiež známy ako Nakiri alebo japonský nôž na zeleninu. Tento nôž je nepostrádateľný pre krájanie zeleniny na tenké plátky. Vhodný je tiež pre krájanie a nasekanie byliniek. Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ktoré sa odráža v celkovom vzhľade ...
FORDEG VG10 - nôž na chlieb 20,5 cm. Dlhá a zúbkovaná čepeľ je na krájanie chleba alebo koláčov nepostrádateľná. Ideálne aj pre krájanie väčších kusov zeleniny alebo ovocia ako je napríklad ananás. Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ocele. Japonská oceľ ...