Nôž je základom každej kuchyne a vizitkou každého šéfkuchára. Kuchynské nože si každý profesionál poctivo vyberá a častokrát za ne zaplatí aj nemalé množstvo peňazí. Pokiaľ aj vám záleží na kvalite a radi si doprajete najvyšší komfort, vyberte si skutočnú špičku. Momentálne mnohí výrobcovia odporúčajú veľmi keramické nože, ktoré sa stávajú skutočnými rivalmi nerezových. Predaj nožov cez internetové obchody je veľmi rozšírený a vy si z ponuky na Pricemania.sk určite vyberiete.
Táto rada je určená profesionálom, ale nielen im, sú vhodné pre každého, kto to myslí s varením naozaj vážne, a to bez ohľadu na to, či ide o profesionálov alebo laikov. Dôvodom prečo je tento rad nožov od ZWILLING JA HENCKELS toľko vyhľadávaný je nielen perfektná a dlhotrvajúca ostrosť, ale aj kvalitné ...
FORGED Katai - nôž Santoku 14 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno. Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ručne ...
FORGED Katai - nôž Santoku 18 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno. Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ručne ...
Nôž s vrúbkovaným ostrím na čerstvé, chrumkavé chleby ale taktiež aj na krájanie tort.
Nôž s vrúbkovaným ostrím na čerstvé, chrumkavé chleby ale taktiež aj na krájanie tort.
Filetovanie krehkých rýb i príprava carpaccio je jednoduchšia s touto extra tenkou pružnou čepeľou.
Tento nôž je vhodný na vykostenie kuraťa alebo šunky aj orezávanie tuku a šliach. Zúžená, špicatá čepeľ je nutnosťou pri práci blízko okolo kĺbov, Dĺžka čepele 14 cm, Rada: Classic Ikon, Prevedenie: Kované nože.
Japonský nôž Wüsthof CLASSIC SANTOKU na prípravu jedál európskej i ázijskej kuchyne. Široká klasická čepeľ s hladkou hranou dlhá 17 cm na jemné a presné krájanie, s priehlbinami proti prilepeniu plátkov jedla na čepeľ. Rukoväť je z čierneho syntetického materiálu POM.
Unikátny kuchársky nôž Chai Dao kovaný z jedného kusu špeciálne tvrdenej vysokouhlíkovej ocele pre vynikajúcu pevnosť. Dokonalé vyváženie noža spolu s inovatívnym dizajnom čepele a rukoväte Vám umožní pohodlnú prácu a jednoduché krájanie všetkých potravín. Mierne zakrivenie čepele činí Chai Dao ideálnym ...
Nakiri nôž je všestranným nožom pre krájanie zeleniny a ovocia, tvrdého aj mäkkého. Tvar čepele má pôvod v Japonsku. Vďaka tenkej čepeli je obzvlášť vhodný na krájanie jemných plátkov. Priehlbiny na čepeli zabraňujú prilepeniu krájaných tenkých plátkov k čepeli noža. Dĺžka čepele 17 cm.
Nôž s vrúbkovaným ostrím je vhodný na čerstvé, chrumkavé chleby ale taktiež na krájanie tort.
Čepeľ tohto noža je ideálna pre veľké kusy mäsa, ovocia a zeleniny. Duto vrúbkované ostrie vytvára vrecká vzduchu, ktoré bránia extra tenkým alebo mäkkým plátkom v prilepený sa na ostria noža.
Nôž na syr s obojručnou fibroxovou rukoväťou. Nôž je vhodný do umývačky riadov.