Tenké plátky salámy, rovnomerne postrúhaná zelenina alebo pokrájaný chlieb? Všetko toto môžete dosiahnuť so šikovnými krájačmi, s ktorými bude príprava pokrmov hračkou. Dôležité je, na čo chcete konkrétny krájač používať, keďže niektoré sú určené len na mäsové výrobky a iné skôr na strúhanie zeleniny. Nezabudnite na kvalitné materiály, nastaviteľnú šírku rezu, istenie a jednoduché čistenie. Zvoliť si môžete aj elektrický krájač, ktorý by mal byť vybavený kvalitnou bezpečnostnou poistkou.
Špiralizér mechanický, hrúbka plátkov 5 mm, materiál: oceľ, počet nadstavcov: 1, počet čepelí: 1, odnímateľné časti a protišmykový povrch, vhodný na druh potravín: ovocie a jablká Krájač a lúpač jabĺk je určený na krájanie a olúpanie čerstvých jabĺk alebo tvrdších hrušiek na špirálu. Zároveň sa vykrojí ...