Malinový džem má oproti podobným produktom o 85 % menej cukru, pretože je dosladený xylitolom. Neobsahuje žiadne konzervanty ani farbivá, a naopak sa môže pochváliť 76,3% podielom malín, vďaka čomu vynikne skutočná ovocná chuť. Džem sa dá použiť do dezertov alebo napríklad natrieť na pečivo.
Džem z červeného ovocia má oproti podobným výrobkom o 85 % menej cukru. O sladkú chuť sa postará sladidlo xylitol, vďaka čomu je vhodný aj pri chudnutí. Džem má 74,5% podiel ovocia, konkrétne ide o kombináciu jahôd, višní, malín a červených ríbezlí, ktoré vytvoria dokonalú súhru chutí.
Višňový džem má oproti podobným produktom o 80 % menej cukru, pretože je dosladený xylitolom. Neobsahuje žiadne konzervanty ani farbivá, a naopak sa môže pochváliť 74,8% podielom višní, vďaka čomu vynikne skutočná ovocná chuť. Džem sa dá použiť do dezertov alebo napríklad natrieť na pečivo.
Jahodový džem je poctivá a ručne robená ovocná nátierka so 74 % obsahom ovocia. Je sladená xylitolom a nenájdete v nej konzervanty ani farbivá. Ochutnajte výnimočnú nátierku, ktorá sa hodí na pečivo alebo na prípravu rôznych dezertov.
Slivkový džem je poctivá a ručne robená ovocná nátierka so 75 % obsahom ovocia. Je sladená xylitolom a nenájdete v nej konzervanty ani farbivá. Ochutnajte výnimočnú nátierku, ktorá sa hodí na pečivo alebo na prípravu rôznych dezertov.
Marhuľový džem má oproti podobným produktom o 80 % menej cukru, pretože je dosladený xylitolom. Neobsahuje žiadne konzervanty ani farbivá, a naopak sa môže pochváliť 76,3% podielom malín, vďaka čomu vynikne skutočná ovocná chuť. Džem sa dá použiť do dezertov alebo napríklad natrieť na pečivo.