G21 Doska na mäso 400 x 300 x 60 mm

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 4 dní Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Dosky na krájanie

Každý správny kuchár vie, že správne naporciovať mäso je pri príprave pokrmu základ. K porciovaniu mäsa potrebujete dve pomôcky, na ktorých kvalite skutočne záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik akvalitný drevený klát na porciovanie. Špalok na mäso G12 – najlepšia voľba pre porciovanie Porciovanie mäsa alebo ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Dosky na krájanie

Popis

Každý správny kuchár vie, že správne naporciovať mäso je pri príprave pokrmu základ. K porciovaniu mäsa potrebujete dve pomôcky, na ktorých kvalite skutočne záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik akvalitný drevený klát na porciovanie. Špalok na mäso G12 – najlepšia voľba pre porciovanie Porciovanie mäsa alebo krájanie zeleniny i tvrdých surovín na drevenej masívnej doske je šetrné k nožom aj sekáčikom na mäso, drevo netupí ich ostrie. Klát na porciovanie využijete aj pri naklepávaní mäsa paličkou. O kvalitnom prevedení klátu na porciovanie mäsa s veľkosťou 40 x 30 cm svedčí aj jeho hrúbka 6 cm. Bukový klát na porciovanie je stávka na istotu Drevené kláty na mäso sa vyrábajú z rôznych druhov dreva, my sme pri výrobe porcovacieho špalku G21použili drevo bukové pre jeho skvelé vlastnosti. Na rozdiel od dreva dubového v sebe bukové drevo nemá horkosť, ktorá by sa mohla preniesť na potraviny, ani sa nedá tak ľahko znečistiť a zafarbiť, ako je tomu napríklad u dreva jaseňového alebo lipového. Bukový klát na porciovanie je chuťovo neutrálny, tvrdý a odolný aj správne hutný. Ako sa starať o drevené kláty na mäso Aby vám klát na porciovanie vydržal čo najdlhšie, neumývajte ho v umývačke ani nečistite saponátmi. Pri správnej starostlivosti budete mať klát na porciovanie mäsa v perfektnom stave aj bez použitia chémie. Stačí, keď ho po každom použití opláchnete a necháte uschnúť, dosku na krájanie môžete tiež vyčistiť citrónovou šťavou alebo octom. Dobré je drevený klát čas od času naolejovať rastlinným alebo minerálnym olejom, aby drevo nevysychalo. TIP: Pred krájaním/sekaním krvavého mäsa môžete drevený klát namočiť. Krv a šťava z mäsa nebudú do dreva tak ľahko vsakovať. Hlavné prednosti

  • Kvalitný drevený klát na porciovanie s hrúbkou 6 cm
  • Chuťovo neutrálne bukové drevo
  • Prírodný materiál šetrný k ostrím nožov a sekáčikov
  • Vyrobené v Českej republike
Špecifikácie
  • Materiál: bukové drevo
  • Rozmery (Š x V x H): 400 x 300 x 60 mm
  • Hmotnosť: 5,3 kg
.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Dosky na krájanie G21, najprezeranejšie produkty G21 alebo najlacnejšie Dosky na krájanie.

Reklama