Každý správny kuchár vie, že bez kvalitnho servírovacieho prkienka sa nezaobíde. Aj keď existujú krájacie a servírovacie lopáriky plastové, sklenené alebo keramické, najlepším materiálom pre naozaj dobré dosky na krájanie je drevo. Drevené prkienko – najlepšia voľba pre krájanie, rezanie, porciovanie ...
Každý správny kuchár vie, že bez kvalitného prkienka na krájanie sa nezaobíde. Aj keď existujú lopáriky na krájanie a servírovanie plastové, sklenené alebo keramické, najlepším materiálom pre naozaj dobré dosky na krájanie je drevo. Drevený lopárik – najlepšia voľba pre krájanie, rezanie, porciovanie ...
Každý správny kuchár vie, že správne naporciovať mäso je pri príprave pokrmu základ. K porciovaniu mäsa potrebujete dve pomôcky, na ktorých kvalite skutočne záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik akvalitný drevený klát na porciovanie. Špalok na mäso G12 – najlepšia voľba pre porciovanie Porciovanie mäsa alebo ...