75% čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných z odrody Trinitario na Trinidade. Konzistencia je zamatovo hladká.
Čokoláda je chuťovo vyvážená s veľmi jemnou horkosťou a príjemnou ovocnosťou. Konzistencia je tradične veľmi jemná až zamatová a dochuť mimoriadne dlhá. Kakaové bôby pochádzajú z oblasti Madre de Dios v povodí Amazonky v Peru.
Vysokopercentný - 55% - mliečna čokoláda. Príjemne maslovo hlaďounká. 55% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čokoládu. Mliečna čokoláda s takto vysokým obsahom kakaových bôbov má v sebe totiž oboje: ako výraznú a pestrú kakaovú ...
Čokoláda má veľmi príjemnú kĺzavú konzistenciu. Zemitá, machová, plná chuť so štipkou rumu. Kakaové bôby, z ktorých je pripravená táto 75% čokoláda, pochádzajú z Kuby.
Chuťovo pestrá čokoláda s výraznou zemitosťou a korenenými tónmi škorice. V závere sa objavujú aj jemné ovocné tóny. Kakaové bôby, z ktorých je táto delikátna čokoláda pripravená, pochádzajú z Haiti.
99% čokoláda so silným, čisto horkým chuťovým nástupom. Konzistencia je hladká, čokoláda má výrazný a dlhý chuťový dozvuk a je jemne korenistá.