V ľudskom organizme sú aminokyseliny súčasťou kostrového svalstva, ale i svalových tkanív. Vedecké štúdie dokázali, že nedostatok aminokyselín vedie pri zvýšenej fyzickej záťaži k odbúravaniu svalového tkaniva, aby sa pokryla energia organizmu. Naopak pri užívaní tabletiek sa aminokyselina dostáva do krvného obehu a pomáha udržať plynulú pozitívnu rovnováhu. Okrem toho pomáha pri odbúravaní tuku, stimuluje k vylučovaniu rastového hormónu a tvorbe svalstva. Kedže sa rýchlo vstrebáva do krvného obehu, stimuluje tvorbu hormónov a enzýmov.
Podporuje syntézu bielkovínPráca anticatabolicallyUrýchľuje regeneráciu .BCAA sú tri aminokyselín s rozvetveným reťazcom tak pomenovaný pretože ich zvláštne štruktúry. Predstavuje až 35-40% z hrnca a svalových bielkovín po tréningu prvýkrát prijatý v pečeni pre syntézu bielkovín vo svaloch.Okrem toho ...
L - Glutamín je aminokyselina, ktorá sa najčastejšie vyskytuje v svalovej bunke, podporuje fungovanie svalových buniek a zlepšuje váš imunitný systém. Glutamín je mikronizovaný (najkvalitnejšia forma) a zabraňuje poškodeiu svalstva.
Beta Alanine Novinka značky Reflex, kterou lze doporučit všem jedincům orientovaným na vytrvalost a oddálení únavy během středně dobých a delších cvičeních. Nejvíce efektivní je beta-alanin pro cvičení, která trvají déle než 60 minut. Vysoká kvalita garantovaná značkou Reflex Nutrition = ověřený původ ...
Najrýdzejšie a najčistejšie aminokyseliny z pečene.Najrýdzejší a najčistejší suplement z pečene. Uni-Liver je výnimočne čistý, prírodný produkt získaný z najlepšieho, trávou kŕmeného argentínskeho dobytka. Zbavený tuku, vody a väzivového tkaniva, je Uni-Liver bleskovo zmrazený na -18°C. Každá tableta ...
Tryptofán VEGE je inovatívny produkt s obsahom proteínovej aminokyseliny l-tryptofán vo forme kapsúl. Tie sú vyrobené bez obsahu akýchkoľvek živočíšnych zlúčenín, preto sú vhodné aj pre vegánov.
Mutant Glutamín obsahuje 100 % fermentovaný, mikronizovaný L-glutamín vhodný aj pre vegánov. Ide o neesenciálnu aminokyselinu, ktorá tvorí až 60 % podiel v svaloch, pričom k úbytku glutamínu dochádza práve počas zvýšenej fyzickej aktivity. Práve z tohto dôvodu je vhodné dopĺňať glutamín z externých zdrojov.