De Buyer Mineral B 28cm

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Univerzálne panvice

Oceľová panvica na steaky Mineral B Element je vyrobená v rustikálnom dizajne odkazujúcom na ručne kované panvice. Je vybavená rozšírenými okrajmi a jemnými ryhami na vnútornej strane, ktoré vytvárajú pravidelný vzor. Francúzska spoločnosť de Buyer, ktorá panvicu vyrába, je celosvetovo uznávaná predovšetkým ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Univerzálne panvice

Popis

Oceľová panvica na steaky Mineral B Element je vyrobená v rustikálnom dizajne odkazujúcom na ručne kované panvice. Je vybavená rozšírenými okrajmi a jemnými ryhami na vnútornej strane, ktoré vytvárajú pravidelný vzor. Francúzska spoločnosť de Buyer, ktorá panvicu vyrába, je celosvetovo uznávaná predovšetkým v profesionálnej sfére, kde sú oceľové panvice veľmi obľúbené pre svoje nenahraditeľné vlastnosti pri restovaní mäsa či zeleniny.Rad panvíc Mineral B Element na domáce použitie je ešte vylepšený o povrchovú úpravu na báze včelieho vosku pre extra nepriľnavé vlastnosti. Ten ich chráni pred zoxidovaním a zvyšuje prirodzené nepriľnavé schopnosti panvíc, ktoré sa navyše s každým ďalším použitím zlepšujú. Panvice sú určené na všetky typy varných zdrojov vrátane indukcie. Oceľové panvice Mineral B Element sú 100% prírodné, EKO-logické a recyklovateľné.Panvice z rady Mineral B Element sa môžu používať v rúre len na krátke zapekanie, a to maximálne na 10 minút do teploty 180 °C. V prípade dlhšieho pobytu panvice v rúre by mohlo dôjsť k poškodeniu lakovanej rukoväti. Pokiaľ preferujete panvicu, ktorá sa dá používať neobmedzenú dobu aj v rúre, zvoľte radšej panvicu z rady Mineral B Element PRO alebo panvicu French Collection B Element.Panvice Mineral B Element v skratke:.

    .
  • Panvice sú ideálne na prudké restovanie mäsa či zeleniny a grilovanie. Na chrumkavé palacinky a dokonalé omelety.
  • .
  • Oceľ je 100% prírodný materiál s povrchovou úpravu založenou na včelom vosku.
  • .
  • Panvice Mineral B Element nemajú žiadny umelý nepriľnavý povrch, neobsahujú PFOA ani PTFE.
  • .
  • Bez pridaných chemikálií – výroba šetrná k životnému prostrediu.
  • .
  • Ekologické a recyklovateľné.
  • .
  • Molekuly železa z panvice sú zdraviu prospešné.
  • .
  • Panvice môžete používať pri veľmi vysokých teplotách, pri ktorých sa pripravovaný pokrm veľmi rýchlo zatiahne a nedôjde k úniku vitamínov ani výživných látok.
  • .
  • Čím viac sa panvica používa, tým lepšie sú jej nepriľnavé vlastnosti.
  • .
  • Vynikajúca tepelná vodivosť.
  • .
  • Robustné vyhotovenie, veľmi dlhá životnosť.
.Maillardova reakcia:.Keď sa panvica rozpáli na viac ako 140 °C, pripravované pokrmy sa následkom skaramelizovania prírodných štiav veľmi rýchlo na povrchu zatiahnu. Vytvorí sa krusta zabraňujúca vysušeniu pokrmu vnútri. Výsledkom je na povrchu opečený a chrumkavý pokrm s jemným a vláčnym stredom. Perfektné na opekanie mäsa, prípravu chrumkavých palaciniek alebo chutných omeliet.Ako správne používať panvice Mineral B Element:.Pred prvým použitím: panvicu vypláchnite vriacou vodou a dobre osušte. Nalejte do panvice olej do výšky cca 1 mm a asi 5 minút zahrievajte. Olej vylejte a panvicu vytrite papierovou kuchynskou utierkou. Čím častejšie budete panvicu používať, tým lepšie budú výsledky pri varení. Čím černejší bude vnútorný povrch, tým lepšie nepriľnavé vlastnosti bude mať. Panvicu neumývajte v umývačke riadu, stratí tým svoje nepriľnavé vlastnosti a bude korodovať.Postup pri varení: panvicu s trochou oleja zahrejte. Keď bude dostatočne rozpálená, pokrm z oboch strán sprudka opečte. Znížte teplotu a dopekajte podľa potreby.Starostlivosť po použití: Odstráňte zvyšky jedál a panvicu opláchnite vriacou vodou. Následne ihneď utrite utierkou, aby si panvica zachovala svoje vlastnosti a aby ste predišli vzniku hrdze.Čistenie a údržba: hrubú morskú soľ (bez vody) vložte do panvice a 1,5 min. zahrievajte na vysoký stupeň. Následne vytrite papierovou kuchynskou utierkou. Hrubá morská soľ odstráni pripečené zvyšky a nežiaduce pachy. Následne potrite olejom a uskladnite na suchom mieste.POZOR! Nikdy nenechávajte panvicu odmočiť. Keď sa pokrm pripáli, vydrhnite panvicu hrubou hubkou. Neumývajte v umývačke riadu!

Reklama

Reklama