Šošovka čierna beluga BIO obsahuje vysoký podiel bielkovín a vlákniny. Nie je potrebné ju vopred namáčať a po uvarení si zachová tvar i farbu. Je skvelá do šalátov, nátierok, zeleninových nákypov, na obložené misy aj ako príloha.
Červené fazule v biokvalite s výraznou chuťou a väčšou veľkosťou. Čím je fazuľa tmavšia, tým má výraznejšiu chuť. Skvelá príloha k ryžu alebo kukuricu. Vhodné ako náhrada mäsa v pokrme. Široké využitie v teplej i studenej kuchyni..
Tmavozelená šošovka v biokvalite. Rýchla príprava, nie je potrebné ju namáčať. Pri varení dobre drží tvar. Široké využitie v studenej aj teplej kuchyni. Vhodná do polievok, šalátov alebo ako príloha či na prípravu kaše..
Fazuľa biele veľké namočte na 8–12 hodín, prepláchnite a varte do mäkka 60–70 minút..
Šošovka čierna beluga *. Môže obsahovať stopy lepku a sóje. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Červená šošovka nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžovej. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky.
Nazývajú sa fazuľa, ale sú príbuzné skôr mungo. Môžete ich namočiť a potom variť. Používajú sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál. Majú skvelú orieškovú chuť. Vychutnajte si ich v biokvalite.