Nu3tion Sójový proteín 90% 1000g

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Proteíny

Sójový proteín:.    obsah bielkovín 90% (čistých proteínov).    najvhodnejšie pre vegetariánov a osoby s intoleranciou laktózy.    geneticky čistý (GMO free).    pomáha znižovať kalorickú hodnotu stravy.    znižuje riziko srdcových ochorení.Použitie v skratke (detailný popis nižšie):.    45-60 minút ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Proteíny

Popis

Sójový proteín:.    obsah bielkovín 90% (čistých proteínov).    najvhodnejšie pre vegetariánov a osoby s intoleranciou laktózy.    geneticky čistý (GMO free).    pomáha znižovať kalorickú hodnotu stravy.    znižuje riziko srdcových ochorení.Použitie v skratke (detailný popis nižšie):.    45-60 minút pred tréningom rozpustite 2-3 vrchovaté polievkové lyžice vo vode.    bezprostredne po tréningu použite 4-5 vrchovatých lyžíc.    pred spánkom.    v odpočinkových dňoch.Sójový proteín (soy protein) je veľkým prínosom pre osoby s neznášanlivosťou laktózy a vegetariánov. Môže priniesť vítanú zmenu v podobe rastlinného zdroja bielkovín. Sójový proteín izolát neobsahuje fytoestreogény kvôli vysokej úrovni filtrácie.Pretože ide o rastlinnú bielkovinu s nízkym obsahom tukov, konzumácia sójových proteínov napomáha znižovaniu pomeru cholesterolu v strave a tým obmedzuje riziko vzniku srdcových ochorení. Sójový proteín nepôsobí na hmotnostné prírastky tak, ako srvátkový.Predstavuje obľúbený nápoj v jedálničkoch aktívnych žien, lebo kvalitne regeneruje a zároveň nespôsobuje hmotnostné prírastky. Ideálne použitie sójového proteínu je v nízko kalorických redukčných diétach – vďaka takmer nulovému obsahu tukov a sacharidov.Sójový proteín je často vyhľadávaný pre svoju priaznivú cenu, príjemnú chuť a predovšetkým pre vysokú koncentráciu esenciálnych aminokyselín BCAA. Pre silové šport y je použiteľný len v kombinácii s ďalšími zdrojmi aminokyselín alebo v kombinácii s maltodextrínom, ako variantu sacharido-proteínového regeneračného nápoja.Zdrojom na výrobu sójových proteínov sú sójové bôby, z ktorých sa rozomieľaním vytvára múka. Táto múka je však stále bohatá na tuky a sacharidy spolu s proteínmi, preto sa z nich pomocou koncentrácie a následne špeciálnych techník (ProPlus alebo SUPRO) izolujú práve len proteíny. Stupeň izolácie proteínov a použitá technika predurčujú proteín na ďalšie použitie. Izolát už neobsahuje fytoestrogény.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Proteíny Nu3tion, najprezeranejšie produkty Nu3tion alebo najlacnejšie Proteíny.

Reklama