Kenwood KAX643ME

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Príslušenstvo pre kuchynské roboty

     Pomalé bubienkové strúhadlo s 5 bubnami pre jemné alebo hrubé strúhanie a silné alebo tenké plátkovanie, plus oškriabavací bubon. Zvlášť užitočné na zeleninu, šaláty, syry, čokoládu, orechy a strúhanku.     Pre prípravu zeleniny a prísad do šalátov a taktiež syra, orieškov a čokolády môžete ako ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Príslušenstvo pre kuchynské roboty

Popis

     Pomalé bubienkové strúhadlo s 5 bubnami pre jemné alebo hrubé strúhanie a silné alebo tenké plátkovanie, plus oškriabavací bubon. Zvlášť užitočné na zeleninu, šaláty, syry, čokoládu, orechy a strúhanku.     Pre prípravu zeleniny a prísad do šalátov a taktiež syra, orieškov a čokolády môžete ako alernatívu použiť krájač a strúhač, ale pomalé strúhanie bubiekového strúhadla je obzvlášť vhodné pre syr a čokoládu, pretože vzniká menej trenia a tepla - to najmä u čokolády bráni jej zmäknutiu.Bubny na strúhanie     Pre strúhanie syra je možné použiť jemý i hrubý bubon na strúhanie, ale jemný je vhodnejší pre tvrdý syr, ako je parmezán, pecorino a Grana Padano. Hrubý bubon si poradí s ostatnými druhmi syra, vrátane čedaru, ementálu, gruyere a manchega. Hrubý bubon nastrúha čokoládu na veľké kúsky perfektné pre dekoráciu zákuskov alebo k posypu horúcich mliečnych nápojov. Orechy, ako sú mandle, vlašské orechy, lieskové orechy. môžu byť hrubým bubienkom "nasekané" najemno alebo nahrubo nastrúhané. Bubienkové strúhadlo je možné použiť na strúahnie tvrdej zeleniny, napríklad mrkvy, zemiakov, cukiet.  Nakrájajte mrkvu a cukety, uhorku na malé kúsky o dĺžke 5-6cm a vyrovnajte ich vedľa seba do plniacej trubice a nechajte miesto pre pritláčač.Bubny na plátkovanie     K dispozícii sú dva bubny: pre tenké a hrubé plátkovanie. Bubon pre tenké plátkovanie môžete použiť pre jablká, orechy, čokoládu, cibuľu, uhorku a zemiaky. Bubon pre hrubé plátkovanie rovnako nakrája na plátky orechy a zeleninu a je ideálny pre krájanie červenej repy a červenej a bielej kapusty. Kapustu pripravíte tak, že ju nakrájate na časti a odstránite hlúb. Vložte do plniacej trubice a držte vo zvislej polohe. Rovnomerne zatlačte pritláčarom a bubienkové strúhadlo použijete na rýchlosti 3 až 4.     Určené pre roboty rady Chef, Major, kMix a Sense s predným nízkorýchlostným vstupom.Pri modelových radách  Chef,  Major je potrebné použiť redukciu KAT001.

Reklama

Reklama