Kenwood AT641

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Príslušenstvo pre kuchynské roboty

     Vhodná k príprave všetkých ovocných a zeleninových džúsov (okrem citrusových plodov), ako je ananásový, jablkový, kiwi, paradajkový a mrkvový. Plody vopred nemusíte čistiť ani zbavovať kôstiek alebo semiačok.     Neexistuje žiadny iný prístroj ani spôsob, dokonca ani ručná príprava, ktorá by premenila ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Príslušenstvo pre kuchynské roboty

Popis

     Vhodná k príprave všetkých ovocných a zeleninových džúsov (okrem citrusových plodov), ako je ananásový, jablkový, kiwi, paradajkový a mrkvový. Plody vopred nemusíte čistiť ani zbavovať kôstiek alebo semiačok.     Neexistuje žiadny iný prístroj ani spôsob, dokonca ani ručná príprava, ktorá by premenila čerstvé ovocie a zeleninu v chutné nápoje tak dobre. Odstredivka na šťavu s nepretržitým chodom zvládne takmer akúkoľvek prísadu a vytvorí z nej šťavu vyznačujúcou sa výživnou hodnotou. Jemné vám nastrúha i kokos na varenie. Odstredivka na šťavu s nepretržitou prevádzkou využíva pri oddelovaní dužiny od šťavy vysokej rýchlosti. Väčšinu ovocia, zeleniny ani zázvor nie je pred odšťavovaním potrebné čistiť, pretože v prístroji sa rozomelie na kašu všetko vrátane semiačok a šupiek (ako pri kokose, melóne ananáse, čereční a marhulí). Kokos je možné v prístroji najemno nastrúhať a potom použiť na pečenie.Príprava šťavy     Vždy si vyberajte najlepšie a najčerstvejšie možné plody. Nie celkom dozreté tvrdé ovocie je lepšie ako prezreté, ktoré sa môže rozomlieť na kašu, pretože stratilo príliš mnoho vlhkosti. Niektoré dužiny sú dosť husté, ako napríklad džús z marhulí, manga a broskýň. Možné je ich riediť vodou. Pri príprave miešanej šťavy je dobré zachovať jednoduchosť. Vyskúšajte dve hlavné prísady ako napr. broskyne a jahody, maliny a melón alebo ananás a mango. Osviežujúci nápoj pripravíte z jabĺk s mätou alebo mrkvy so zázvorom. Ak chcete pridať bylinky, najlepší spôsob je vložiť hrsť bylín do odšťavovača hneď na začiatku, pretože ovocie a zelenina potom pomôžu bylinkám prejsť prístrojom. Zázvor, ktorý je drsný, môžete vkladať bez lúpania spolu s mrkvou. Do mrkvového džúsu vmiešajte trochu pomarančovej šťavy. Červená repa sa dobre mieča s jablkami a zázvorom alebo mrkvou. Najprv spracujte repu, potom jablko alebo mrkvu, čím sa šťava z repy prečistí. Odšťavovať môžete i najrôznejšiu zeleninu. Vyskúšajte papriku, špenát, žeruchu, paradajky, karfiol alebo zeler.Prísady so silnou špecifickou chuťou ako je fenykel, zeler alebo brokolica je najlepšie používať v malom množstve v zmesi s iným ovocím alebo zeleninou. Odšťavovať jemné nastrúha zemiaky pre prípravu placiek rösti alebo k primiešaniu do chleba. Nezabúdajte, že vznikajúca tekutina obsahuje ťažké škroby a je ich potrebné vyhodiť. Nastrúhanú mrkvu môžete využiť v koláčoch alebo aj v chlebe.      Určené pre úplne všetky roboty rady Chef a Major s vrchným vysokorýchlostným vstupom.72486.

Reklama

Reklama