Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Ostatné kuchynské spotrebiče
POPIS Univerzálny ponorný varič SV 50 od nemeckého výrobcu Steba je výborným pomocníkom pri varení metódou Sous Vide. Sous vide je v podstate pomalé varenie pri konštantne nízkej teplote, počas ktorého sa v pokrme zachováva maximum šťavy, chuti a vône a tiež zdraviu prospešných látok. Mäso varené metódou ...viac
POPIS
Univerzálny ponorný varič SV 50 od nemeckého výrobcu Steba je výborným pomocníkom pri varení metódou Sous Vide. Sous vide je v podstate pomalé varenie pri konštantne nízkej teplote, počas ktorého sa v pokrme zachováva maximum šťavy, chuti a vône a tiež zdraviu prospešných látok. Mäso varené metódou Sous-Vide je mäkké, krehké a šťavnaté. S týmto ponorným varičom môžete variť ako šéfkuchári z najlepších reštaurácií aj vy. Varič môžete používať v akejkoľvek nádobe, ktorá je hlboká viac ako 15 cm. Telo variča je vyrobené z nerezovej ocele. Informácie o aktuálnej teplote vám ukáže LCD displej. Môžete si nastaviť časovač až na 99 hodín a presná regulácia teploty zaistí, vždy správnu teplotu pre daný typ varenia. Univerzálny varič Steba je mobilný, skladný a jednoducho použiteľný.
špecifikácie
Rozmery vonkajšie (v x š x h): 37,5 x 8 x 10,5 cm
Rozmery balenia (v x š x h): 40 x 10 x 12 cm
Hmotnosť prístroja: 1,1 kg
Hmotnosť balenia: 1,2 kg
Príkon: 800 W
Typ variča: ponorný
Cirkulácia vody: 0,8 l / min
Časovač: až 99 h
Materiál: nerezové telo, odolný plast
Farba: čierna, nerezová
VÝHODY A NEVÝHODY
Metóda varenia SousVide umožňuje pomalé varenie za konštantne nízkej teplory. Vďaka tomu bude váš pokrm mäkký, šťavnatý a zachová sa v ňom maximum chutí a vôni.
Ponorný varič je skladný a prenosný.
Môžete ho používať v akejkoľvej nádobe hlbokej aspoň 15 cm.
Aktuálny stav teploty na LCD displeji, presná regulácia teploty, časovač.
Vyšša cena.
PRAKTICKÉ RADY
Sousvide ponorný varič Steba je možné použiť do akejkoľvek nádoby o hĺbke aspoň 15 cm a viac.
Varič SV 50 ohreje 20 l vody na teplotu 56°C s presnosťou na 0,5 °C približne za 45 minút.
Ako to vlastne funguje?
Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.
Ochutiť
Zavákuovať
Zľahka variť
Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi…
Prezrite si ďalšie Ostatné kuchynské spotrebiče Steba, najprezeranejšie produkty Steba alebo najlacnejšie Ostatné kuchynské spotrebiče.