Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Mrazenie, konzervovanie
Kniha - autor Vladimír Dyk, 168 s., česky, Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré ťažia z mnohoročných skúseností autora i starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenie, či už údi doma, na chate či chalupe. Jej nespornou výhodou je, že populárna téma, údenie a udiarne, ...viac
Kniha - autor Vladimír Dyk, 168 s., česky, Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré ťažia z mnohoročných skúseností autora i starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenie, či už údi doma, na chate či chalupe. Jej nespornou výhodou je, že populárna téma, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni, akým drevom najlepšie údiť a pri akej teplote, ako si postaviť na záhrade udiareň a aké máte pre to možnosti, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám, v čom sa líšia nakladania rýb, hydiny a syrov od nakladanie mäsa atď. A potom tu na vás čaká množstvo úžasných receptov na najrôznejšie dobroty, ponúkajúca skutočný kulinársky zážitok.
Prezrite si ďalšie Mrazenie, konzervovanie, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Mrazenie, konzervovanie.