Kniha - autor Vladimír Dyk, 168 s., česky, Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré ťažia z mnohoročných skúseností autora i starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenie, či už údi doma, ...
Kniha - autorka Hana Chmelíková, 128 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Domáce marmeláda je najlepší! Môžete si vychutnať lahodné ovocie a vlastnú porciu leta. Je to zábava a výroba nezaberie veľa času. Výhodou domácich ...
Knihu Jak uchovávat potraviny (Gabriele Lehari) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Čo môže byť lepšie než hermelín? No predsa nakladaný hermelín! Táto klasika všetkých reštaurácií je asi prvým jedlom, ktoré si väčšina z nás vybaví, keď sa povie nakladanie. Daniela Turecká vám ale ukáže, že možnosti toho, ...
První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů (jablka, hrušky, broskve, ...
Classic French preserving techniques updated for a modern audience. A vibrant package crammed with every recipe you''ll ever need to conserve, salt, pickle, and smoke your own fresh produce. Written by Ginette Mathiot and ...
Gumové autokoberce Rezaw-Plast presne kopírujú tvar podlahy auta, vysoký okrajový lem 28mm proti vyliatiu tekutín a vysypaniu nečistôt. Kompletná sada. vyvýšený okraj presné rozmery protišmykový povrch Presné rozmeryAutokoberce ...
Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po mäsové špeciality, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. Jedinečná fotogaléria ukazuje, aké rozmanité môžu ...
Druh sortimentu : Kniha, Šunka salámy & spol., Autoři : Tatjana Wehmeyer, Rok vydania : 2008,
Připomene vám, jak správně pracovat s droždím, jak nejlépe zadělat či vytvarovat těsto i jaké suroviny lze použít jako posyp na chleba. Naučí vás pracovat s domácí pekárnou, používat všechna dostupná nastavení i upravit tradiční ...
Zaváranie, nakladanie, marinovanie.staré kulinárske umenie, ktorému sa dá ľahko naučiť. Vďaka nemu sa môžeme po celý rok tešiť z voňavých, vlastnoručne vyrobených pochúťok. Okrem tradičných receptov vidieckych kuchárok tu ...