Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vydanie

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 3 dní Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Metodické učebnice, príručky

Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Metodické učebnice, príručky

Popis

Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.

Reklama

Reklama