Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchynské nože
POPIS.Japonský nôž na mäso Gyutoh Zwilling Miyabi z rady 6000MCT má čepeľ o dĺžke 24 cm, ktorá má autentický japonský tvar s povrchovou úpravou čepele Tsuchime (vyklepávaný povrch). Tento štruktúrovaný povrch zaisťuje nie len originálny vzhľad, ktorý sa v Japonsku prirovnáva k odrážajúcemu sa mesiacu ...viac
POPIS.Japonský nôž na mäso Gyutoh Zwilling Miyabi z rady 6000MCT má čepeľ o dĺžke 24 cm, ktorá má autentický japonský tvar s povrchovou úpravou čepele Tsuchime (vyklepávaný povrch). Tento štruktúrovaný povrch zaisťuje nie len originálny vzhľad, ktorý sa v Japonsku prirovnáva k odrážajúcemu sa mesiacu na hladine oceánu a priehlbiny navyše zabraňujú tomu, aby pri krájaní suroviny ostávali na nožíku. Vďaka tomu je nôž maximálne výkonný. Japonský nôž Gyutoh umožňuje mimoriadnu silu rezu a vďaka tomu je ideálny pri krájaní, porcovaní a plátkovaní mäsa. Nôž má vyšší hrot, čo umožňuje kolískový štýl krájania.Tento nôž má ergonomicky tvarovanú a komfortnú rukoväť v tvare D pre pohodlnú a bezpečnú manipuláciu. Rukoväť je vyrobená z Cocobolo Pakka, čo je exotické drevo, ktoré nožíku dodáva luxusný vzhľad. Eleganciu nožíku pridáva aj nerezová pätka s logom Miyabi, ktorá nôž vyvažuje. Jadro je vyrobené z mikrokarbidovej práškovej ocele MC63 a je vložené medzi 2 vrstvy nerezovej ocele. Oceľ je kalená pri teplote - 196 °C, čo prináša extrémnu tvrdosť 63 HRC (Rockwellova stupnica). Dlhotrvajúca ostrosť je zaistená ručným trojfázovým doostrením nožiarskymi majstrami tradičnou japonskou technikou. Ostrosť a dlhá životnosť noža zaisťuje pravidelnú údržbu pomocou brúsky a ocieľky na nože. Pre bezpečné a pohodlné uskladnenie používajte stojan na nože. .Výrobok je dostupný IBA NA OBJEDNÁVKU! Pre informácie o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshop.sk alebo na tel. +421 940 952 131. K dodanie cca zhruba za 4 - 6 týždňov od objednania. Ďakujeme za pochopenie.ŠPECIFIKÁCIE.Dĺžka ostria: 24 cm.Dĺžka noža: 37,6 cm.Výška čepele: 4,9 cm.Hmotnosť: 230 g.Materiál: nerezová oceľ, mikrokarbidová prášková oceľ, drevo Cocobolo Pakka.Farba: strieborná, tmavohnedá.Záruka: doživotná - na výrobné vady čepele.1. Oceľ.Čepele nožov sú vyrobené z 2 vrstiev nerezovej ocele a majú tvrdosť 63 HRC Rockwellovej stupnice. Jadro noža je vyrobené z MC63 (mikrokarbidovej práškovej ocele). Pre dosiahnutie perfektných vlastností bolo použité unikátne kalenie CRYODUR®, kde je oceľ ľadovaná pri teplote - 196°C, vďaka tomu sa čepele chvália neobyčajnou tvrdosťou. Čepele majú unikátnu povrchovú úpravu Tsuchime (vyklepávaný povrch), ktorý pripomína mesiac odražajúci sa na hladine oceánu. 2.Rukoväť.Komfortná rukoväť v tvaru D je vyrobená z exotického dreva Cocobolo Pakka, ktoré spolu s premyslenými detailami dodáva nožom luxusný vzhľad. Rukoväť zaisťuje, že máte nad nožom plnú kontrolu a umožňuje pohodlnú a presnú prácu s nožom. Vďaka nerezovej pätke, ktorá je vybavená logom noža Miyabi, sú nože dokonale vyvážené.3. Ostrie.Čepeľ je symetricky brúsená, čo spolu s tepaným povrchom zaisťuje jednoduchý prienik surovinami. Trojfázové ručné ostrenie tradišnou japonskou technikou Honbazuke tými najskúsenejšími nožiarskými majstrami zaručuje neprekonateľnú ostrosť nožov, ktorá je vďaka tvrdosti ocele dlhotrvajúca.VÝHODY A NEVÝHODY.
Prezrite si ďalšie Kuchynské nože Zwilling, najprezeranejšie produkty Zwilling alebo najlacnejšie Kuchynské nože.