Zwilling Gyutoh Miyabi 5000MCD 20cm

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 48 hodín Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchynské nože

POPIS.Japonský nôž na mäso Gyutoh Zwilling Miyabi z rady 5000MCD má čepeľ dlhú 20 cm, ktorá má autentický japonský tvar s unikátnym damascénskym (kvetinovým) dizajnom. Nôž Gyutoh umožňuje mimoriadnu silu rezu a vďaka tomu je ideálny pri krájaní, porcovaní a plátkovaní mäsa. Nôž má vyšší hrot, čo umožňuje ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kuchynské nože

Popis

POPIS.Japonský nôž na mäso Gyutoh Zwilling Miyabi z rady 5000MCD má čepeľ dlhú 20 cm, ktorá má autentický japonský tvar s unikátnym damascénskym (kvetinovým) dizajnom. Nôž Gyutoh umožňuje mimoriadnu silu rezu a vďaka tomu je ideálny pri krájaní, porcovaní a plátkovaní mäsa. Nôž má vyšší hrot, čo umožňuje kolískový štýl krájania.Tento nôž má ergonomicky tvarovanú a komfortnú rukoväť v tvare D pre pohodlnú a bezpečnú manipuláciu. Rukoväť je vyrobená z brezy Masur. Toto drevo dodáva nožu krásny vzhľad. Eleganciu nožu pridáva aj nerezová pätka s logom Miyabi, ktorá nôž vyvažuje. Jadro je vyrobené z mikrokarbidovej práškovej ocele MC63. Čepeľ tvorí 101 vrstiev nerezovej ocele. Oceľ je kalená pri teplote -196°C, čo prináša extrémnu tvrdosť 63 HRC (Rockwellovej stupnice). Dlhotrvajúca ostrosť je zaistená ručným trojfázovým brúsením nožiarskymi majstrami tradičnou japonskou technikou. Ostrosť a dlhá životnosť noža zaisťuje pravidelnú údržbu pomocou brúsky a ocieľky na nože. Pre bezpečné a pohodlné uskladnenie používajte stojan na nože. .Výrobok je dostupný IBA NA OBJEDNÁVKU! Pre informácie o dostupnosti nás kontaktujte na adrese info@chefshop.sk alebo na tel. +421 940 952 131. K dodanie cca zhruba za 4 - 6 týždňov od objednania. Ďakujeme za pochopenie.ŠPECIFIKÁCIE.Dĺžka ostria: 20 cm.Dĺžka noža: 33,6 cm.Výška čepele: 4,4 cm.Hmotnosť: 180 g.Materiál: nerezová oceľ, mikrokarbidová prášková oceľ, brezové drevo.Farba: strieborná, svetlohnedá.Záruka: doživotná - na výrobné vady čepele.1. Oceľ.Čepele nožov sú vyrobené zo 101 vrstiev nerezovej ocele a majú tvrdosť 63 HRC Rockwellovej stupnice. Jadro noža je vyrobené z MC63 (mikrokarbidovej práškovej ocele). Pre dosiahnutie perfektných vlastností bolo použité kalenie CRYDUR®, kde je oceľ ľadovaná pri teplote - 196°C, vďaka tomu sa čepele chvália neobyčajnou tvrdosťou. Čepele majú unikátny damascénsky (kvetinový) dizajn. 2. Rukoväť.Komfortná rukoväť v tvaru D je vyrobená z brezy Masur, čo dodáva nožu krásny vzhľad. Rukoväť zaisťuje, že máte nad nožom plnú kontrolu a umožňuje pohodlnú a presnú prácu s nožom. Vďaka nerezovej pätke, ktorá je vybavená logom Miyabi, sú nože dokonale vyvážené.3. Ostrie.Čepeľ je symetricky brúsená, čo spolu s ostrím Katana Edge zaručuje jednoduchý prienik surovinami. Trojfázové ručné ostrenie tradičnou japonskou technikou Honbazuke tými najskúsenejšími nožiarskymi majstrami zaručuje neprekonateľnú ostrosť nožov, ktorá je vďaka tvrdosti ocele dlhotrvajúca.VÝHODY A NEVÝHODY.Čepele nožov sú vyrobené zo 101 vrstiev nerezovej ocele a majú tvrdosť 63 HRC.Extrémne tvrdé jadro z mikrokarbidovej ocele.Dokonalé vyváženie nožov umožňuje jednoduchú a bezpečnú manipuláciu.Dlhotrvajúca ostrosť vďaka ručnému trojfázovému….

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Kuchynské nože Zwilling, najprezeranejšie produkty Zwilling alebo najlacnejšie Kuchynské nože.

Reklama