Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy
Kniha - autorka Pavla Burešová; Pavel Pavloušek, 144 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Určite ste často na rozpakoch, či práve ochutnávate dobré, alebo zlé víno. Podľa etikety to zvyčajne nespoznáte. Možno ani neviete, ako víno správne uchovávať, podávať a ako ho harmonicky skĺbiť s určitým ...viac
Kniha - autorka Pavla Burešová; Pavel Pavloušek, 144 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Určite ste často na rozpakoch, či práve ochutnávate dobré, alebo zlé víno. Podľa etikety to zvyčajne nespoznáte. Možno ani neviete, ako víno správne uchovávať, podávať a ako ho harmonicky skĺbiť s určitým typom jedla. Kniha vám odpovie nielen na tieto, ale aj na veľa iných otázok, ktoré vás napadnú pri pití tohto lahodného nápoja a na ktoré sa spravidla nemáte koho opýtať. Poteší každého, kto začína s poznávaním vína alebo si chce rozšíriť svoje vedomosti. Umožní navyše rozoznávať jeho vlastnosti, rozlišovať kvalitu a lepšie sa orientovať na neustále sa zväčšujúcim trhu domácich a zahraničných vín. Víno je tu predstavené ako fenomenálny nápoj, ktorého výsledná chuť závisí už od spôsobu pestovania viniča vo vinici, od klímy, pôde a na tom, ako ju dotvárajú vinári pri výrobe. Autori vychádzajú zo svojich odborných, pedagogických a vedeckých skúseností, ktoré.
Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.