Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy
Kniha - autor Jozef Koleják, 288 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá Po úspešnej čítanke pre hladných, gurmánov a maškrtných pridchádza autor s pokračovaním. Tentoraz predstavuje jedlá a pochutiny z celého sveta. Dozvieme sa, ako vznikol cisársky trhanec alebo dezert Eton mess, že cestoviny carbonara ...viac
Kniha - autor Jozef Koleják, 288 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá Po úspešnej čítanke pre hladných, gurmánov a maškrtných pridchádza autor s pokračovaním. Tentoraz predstavuje jedlá a pochutiny z celého sveta. Dozvieme sa, ako vznikol cisársky trhanec alebo dezert Eton mess, že cestoviny carbonara nevznikli v Taliansku, zistíme, čo je to vegemite alebo pastrami. Texty opäť dopĺňajú ilustrácie Martina Bajaníka, ktorý je aj autorom grafickej úpravy.
Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.