Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár 2

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 15 dní Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy

Kniha - autor Gabriela Sládečková, 108 stran, slovensky, Brožovaná bez přebalu lesklá Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kuchárske knihy

Popis

Kniha - autor Gabriela Sládečková, 108 stran, slovensky, Brožovaná bez přebalu lesklá Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na uvažovanie, ale aj slovníček cudzích a menej známych výrazov.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.

Reklama