Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy
Prvá časť učebnice obsahuje tieto kapitoly: História pohostinstva, Zásady hygieny a bezpečnosť pri práci, Inventár, Prípravné práce na pracovisku, Základné spoločenské pravidlá, Osobnosť pracovníka obsluhy, Pravidlá a technika obsluhy, Evidencia vydaných jedál a nápojov, Práce po skončení prevádzky, ...viac
Prvá časť učebnice obsahuje tieto kapitoly: História pohostinstva, Zásady hygieny a bezpečnosť pri práci, Inventár, Prípravné práce na pracovisku, Základné spoločenské pravidlá, Osobnosť pracovníka obsluhy, Pravidlá a technika obsluhy, Evidencia vydaných jedál a nápojov, Práce po skončení prevádzky, Zostavovanie jedálneho a nápojového lístka, Poradie jedál a nápojov pri zostavovaní menu, Stravovanie chorých, Nápojový lístok, Spôsoby obsluhy, Systémy obsluhy, Spôsoby ponuky, predaja a platenia, Jednoduchá obsluha, Zložitá obsluha, Vyššia forma zložitej obsluhy. Slovenský preklad Mária Šimková.
Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.