Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy
Autor svojou knihou obohatil knižný trh o výnimočnú náučno - propagačnú publikáciu, ktorá opisuje všetky okolnosti vzniku, vývoja a modernizácie slovenského syrárstva. Publikácia svojim zaujímavým obsahom pripúta každého milovníka histórie a predovšetkým rozšíri vedomostný obzor podnikateľov, ktorrí ...viac
Autor svojou knihou obohatil knižný trh o výnimočnú náučno - propagačnú publikáciu, ktorá opisuje všetky okolnosti vzniku, vývoja a modernizácie slovenského syrárstva. Publikácia svojim zaujímavým obsahom pripúta každého milovníka histórie a predovšetkým rozšíri vedomostný obzor podnikateľov, ktorrí sa zaoberajú výrobou a disribúciou, predajom syrov a ich použitím na prípravu syrových jedál v prevádzkach hromadného a verejného stravovania. Bude nápomocná i študentom na potravinárských školách a poľnohospodárských školách.Vydané dňa: 4.2.2013Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-8079-168-1Strán: 328Formát (mm): 165x245.
Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.