Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy
Kniha - autor Radomír Socha; Jiří Hák; J. Kovač; A. Vit, 280 str., Česky, pevná bez lesklého krytu Ak si chcete pochutnať na vynikajúcich lahôdkach z rýdziky, držíte v ruke správnu knihu. Naučí vás poznávať jedlé a tiež liečivé druhy rýdziky, ktoré u nás môžete v priebehu hubárskej sezóny nájsť. Vedľa ...viac
Kniha - autor Radomír Socha; Jiří Hák; J. Kovač; A. Vit, 280 str., Česky, pevná bez lesklého krytu Ak si chcete pochutnať na vynikajúcich lahôdkach z rýdziky, držíte v ruke správnu knihu. Naučí vás poznávať jedlé a tiež liečivé druhy rýdziky, ktoré u nás môžete v priebehu hubárskej sezóny nájsť. Vedľa zasväteného textu vám k tomu pomôžu farebnej fotografie šesťdesiatich druhov a základné informácie o ďalších dvadsiatich u nás bežne rastúcich druhoch rýdziky. Súčasťou knihy je kuchárka s mnohými fotografiami, osvedčenými recepty a odbornými radami, ako z nazbieraných rýdziky pripraviť pre vás i vašich priateľov výtečné kulinárske špeciality.
Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.