Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy

Kniha - autor Alexandra Jirkovská; Vladimíra Havlová, 104 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Táto publikácia je určená nielen pre osoby so zvýšenou hladinou cholesterolu, ale aj so zvýšenou hladinou krvných tukov (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogénnom zložením krvných tukov (dyslipidémiou), ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kuchárske knihy

Popis

Kniha - autor Alexandra Jirkovská; Vladimíra Havlová, 104 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Táto publikácia je určená nielen pre osoby so zvýšenou hladinou cholesterolu, ale aj so zvýšenou hladinou krvných tukov (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogénnom zložením krvných tukov (dyslipidémiou), a pre tých, ktorí majú sklon k srdcovo-cievnym komplikáciám. V neposlednom rade je tiež vhodná pre osoby, ktoré potrebujú redukčnú diétu, pretože znížený príjem tukov vedie k redukcii hmotnosti. Dozviete sa, čo sa v oblasti nutričných odporúčaní, z hľadiska tukov, pre prevenciu aterosklerózy a srdcovo cievnych ochorení v posledných rokoch zmenilo a prečo sa na nízkocholesterolovú diétu dnes pozeráme trochu inak. V predslove od prof. Jirkovská nájdete ucelený pohľad na tuky v strave a vysvetlenie, ako tuky ovplyvňujú naše zdravie. Jedlá varená podľa týchto receptov spolu s ostatnými odporúčaniami môžu predchádzať alebo zmierniť aterosklerózu a jej následky -.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.

Reklama