Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy
Protiprdkavá kuchárska kniha – nové doplnené vydanie! Nafukovanie, bolesti a kŕče. Hnačka, zápcha aj reflux. Syndróm dráždivého hrubého čreva, potravinové senzitivity, alergie, chronický zápal, zápal slepého čreva, hemoroidy, divertikuly, polypy, rakovina lymfatických uzlín tráviaceho traktu, rakovina ...viac
Protiprdkavá kuchárska kniha – nové doplnené vydanie! Nafukovanie, bolesti a kŕče. Hnačka, zápcha aj reflux. Syndróm dráždivého hrubého čreva, potravinové senzitivity, alergie, chronický zápal, zápal slepého čreva, hemoroidy, divertikuly, polypy, rakovina lymfatických uzlín tráviaceho traktu, rakovina hrubého čreva a veľa iných problémov a diagnóz môže byť následkomporuchy vnútorného prostredia. Čo sa to deje? Prečo je týchto problémov v poslednej dobe tak veľa? Ako spolu súvisia a ako ich zvládnuť? Hlavný odkaz: Otvorte túto knihu, ktorej obsah už roky pomáha desaťtisícom ľudí! Nájdete tu7 kapitol a vyše 110 receptov, ktoré vám môžu zásadne zmeniť nielen trávenie, ale aj celkové zdravie, imunitu aj celý život! Syndróm dráždivého/dysfunkčného hrubého čreva býva často vonkajším prejavom tejto nebezpečnej zmeny v tráviacom trakte a jeho zanedbanie zvyšuje riziko následných komplikácií až po ohrozenie života. Táto kniha Vám vysvetlí všetky potrebné informácie a súvislosti a prináša kompletný manuál postupu tzv. FODMAP konceptu, ktorý je v súčasnosti považovaný zanajlepšie preskúmaný a najúčinnejší spôsob riešenia. Autori tejto knihy s ním majú už 7-ročné skúsenosti a zdieľajú s vami všetko, čo o týchto zložitých veciach vedia. Zoznamtextových kapitol knihy: ▪ Meteorizmus a flatulencia – nepozvaná spoločnosť ▪ Dráždivé črevo – syndróm dnešnej doby ▪ Črevná mikrobiota – nový vesmír nášho vesmíru ▪ FODMAP nie je FÚDMEP ▪ FODMAP koncept AKV – Eliminačná fáza ▪ FODMAP koncept AKV – Reintrodukčná fáza ▪ FODMAP koncept AKV - Vyhodnotenie V našejProtiprdkavej kuchárskej knihe nájdete hlavne:
Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.