Poklady slovenskej kuchyne - Bratislava, Záhorie, Podunajsko

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Info v obchode Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy

Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kuchárske knihy

Popis

Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu recepty všeobecne známe a obľúbené, ale aj dávno zabudnuté či skvosty, ktoré autorka objavila v zapadnutých kútoch Slovenska alebo starých rodinných archívoch. Vyberiete si z jedál každodenných aj sviatočných, mäsitých aj bezmäsitých, slaných aj sladkých, ktoré nie sú len nostalgickým pohľadom na život našich predkov, ale plnohodnotnou súčasťou moderného jedálneho lístka. Pustite sa do varenia – slovenská kuchyňa má čo ponúknuť aj najväčším labužníkom!Ukážka z textu.Šusterka.500 g zemiakov1 lyžička soli2 lyžice maslamliekoslivkový lekvármletý makpráškový cukor 60 g rozpusteného masla.Zemiaky uvaríme v osolenej vode, scedíme, pridáme maslo a toľko vriaceho mlieka, aby sme po vymiešaní dostali hladkú hustú kašu. Kašu naberieme na taniere, potrieme slivkovým lekvárom, posypeme makom zmiešaným s cukrom a pokvapkáme rozpusteným maslom.TipMôžeme použiť aj tvaroh alebo orechy.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.

Reklama