Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy
V knihe nájdete recepty na prípravu hrubého, tenkého, celozrnného a bezlepkového cesta, ktoré použijete pri pečení viac ako 50 jednoduchých, chutných a lacných pízz. Objavte tajomstvá pizze vďaka tradičným receptom z Neapola a zo starého Talianska až po moderné celosvetové varianty. Existuje mnoho dôvodov, ...viac
V knihe nájdete recepty na prípravu hrubého, tenkého, celozrnného a bezlepkového cesta, ktoré použijete pri pečení viac ako 50 jednoduchých, chutných a lacných pízz. Objavte tajomstvá pizze vďaka tradičným receptom z Neapola a zo starého Talianska až po moderné celosvetové varianty. Existuje mnoho dôvodov, prečo má zmysel pripravovať pizzu doma, hoci máte vo svojom okolí pizzeriu alebo rýchle občerstvenie. Jeden z dôvodov je, že výroba pizze je prekvapujúco ľahká a zábavná. Ďalší, že najmä deti ocenia, ak vám môžu pomôcť pri miesení cesta a pri ukladaní prísad. Nedajte sa odradiť myšlienkou, že príprava cesta z droždia je náročná. Naozaj to nie je nič zložité a nezaberie to dokonca ani veľa času. Potrebujete iba niekoľko minút na zmiešanie a vymiesenie cesta, ktoré potom na hodinu alebo dve odložíte nakysnúť. V tom čase sa môžete venovať niečomu inému. Aj väčšinu prísad pripravíte ľahko a rýchlo. Základné ingrediencie – múka, soľ, droždie, rajčiny a čerstvo nastrúhaný syr – sú nielen výživné, ale aj lacné a ľahko dostupné. Potešte svojich priateľov a svoju rodinu pravou domácou pizzou. Vydavateľstvo: Fortuna Libri Rok vydania: 2011 Počet strán: 128 Vazba: Knihy viazané Rozmery: 292x288 Hmotnosť: 845 ISBN: 978-80-89379-45-3
Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.