Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy
"Varenie môže byť príjemné, jednoduché a naplňujúce, a pritom môže výsledok skvelo vyzerať aj chutiť. Varenie nesmie byť otravná práca alebo nuda, musí byť dostupné každému, jasné a poctivé. Varenie a jedlo pre nás nepredstavuje matný, vzdialený ideál, ale je súčasťou každodenného života, a tak to musí ...viac
"Varenie môže byť príjemné, jednoduché a naplňujúce, a pritom môže výsledok skvelo vyzerať aj chutiť. Varenie nesmie byť otravná práca alebo nuda, musí byť dostupné každému, jasné a poctivé. Varenie a jedlo pre nás nepredstavuje matný, vzdialený ideál, ale je súčasťou každodenného života, a tak to musí aj zostať." Dostali ste chuť uvariť niečo nové, dobré, nevšedné? Stačí si prelistovať druhé vydanie prvej kuchárky Yotama Ottolenghiho a Samiho Tamimiho a vybrať si. Kniha obsahuje asi 150 receptov na prípravu zaujímavých pokrmov, rozdelených do štyroch kapitol: Zelenina, strukoviny a obilniny; Mäso; Pečenie a sladkosti; Špajza. Nájdete v nej všetko od rôznych druhov mäsa cez parádne šaláty po chleby a torty – jedlá pripravované s veľkou predstavivosťou, nie však príliš zložité, vychádzajúce s mnohých kulinárskych tradícií od Blízkeho východu, cez severnú Afriku po Taliansko a Kaliforniu. Z každého receptu na vás dýchnu charakteristické črty Ottolenghiho varenia: veľkorysé gestá, vynaliezavé chuti, intenzívne farby a široká paleta zvláštnych surovín.
Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.