Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov sú určené pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. Vychádzajú z overených a vyskúšaných receptúr v reštauračnom a závodnom stravovaní. Nové receptúry pokrmov boli spracované podľa požiadaviek Potravinárskeho kódexu SR. Pri každej receptúre v úvode bola spracovaná ...viac
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov sú určené pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. Vychádzajú z overených a vyskúšaných receptúr v reštauračnom a závodnom stravovaní. Nové receptúry pokrmov boli spracované podľa požiadaviek Potravinárskeho kódexu SR. Pri každej receptúre v úvode bola spracovaná charakteristika pokrmu, v tabuľke surovinového zloženia bol uvedený aj počet použitých surovín na jeho výrobu v celkovej hmotnosti v hrubom a čistom stave, ako aj hmotnosť hotového pokrmu, pričom boli vykázané aj výrobné straty. Slovenský text.
Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.