Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy
Vývoj nie je všemocný mechanizmus, ktorý by umožňoval, aby sa organizmus človeka prispôsobil stále ťažším a ťažším podmienkam, a to bez následkov. Niekedy si predstavujem, ako asi by reagoval stredoveký človek, keby sme ho tak normálne srdečne pohostili. Nejaký ten poldecáčik na úvod, hovädzia polievočka, ...viac
Vývoj nie je všemocný mechanizmus, ktorý by umožňoval, aby sa organizmus človeka prispôsobil stále ťažším a ťažším podmienkam, a to bez následkov. Niekedy si predstavujem, ako asi by reagoval stredoveký človek, keby sme ho tak normálne srdečne pohostili. Nejaký ten poldecáčik na úvod, hovädzia polievočka, a dajme tomu poriadny rezeň s výborným zemiakovým šalátom. V kombinácii so zamoreným ovzduším, naším každodenným stresom, ktorý si hlavne sami vyrábame a to v rôznych podobách, so smogom, ktorý máme hoci len z dopravných prostriedkov vo forme viac alebo menej jedovatých plynov v množstvách ktorým aj tak neveríme, by tento stredoveký nešťastník neprežil. Ľudský organizmus sa od stredoveku až tak zásadne nezmenil. Zato sa zmenili podmienky, a to dôkladne. Aby sme to prežili, musíme my sami niečo robiť. Ale čo? Napriek tomu, že som vedec a zaoberám sa otázkami prenosu signálov medzi bunkami v ľudskom organizme, mne cestu ukázala pani Bibiana Wallnerová.Tomáš Dobránsky.Vydavateľstvo:.Jim78.Rok vydania:.2010.Počet strán:.135.Vazba:.Paperback.Rozmery:.250x177.Hmotnosť:.370.ISBN:.80-969107-4-4.
Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.