Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchárske knihy
Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) si dlhodobo uvedomuje potrebu.vypracovania vzdelávacích materiálov pre výrobcov potravín, ich.distribútorov a všetkých, ktorí prichádzajú do kontaktu s potravinami.a pri nedodržaní správnych zásad môžu nepriaznivo ovplyvniť epidemiologickú.situáciu vo výskyte alimentárnych ...viac
Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) si dlhodobo uvedomuje potrebu.vypracovania vzdelávacích materiálov pre výrobcov potravín, ich.distribútorov a všetkých, ktorí prichádzajú do kontaktu s potravinami.a pri nedodržaní správnych zásad môžu nepriaznivo ovplyvniť epidemiologickú.situáciu vo výskyte alimentárnych ochorení. V priebehu.posledných viac ako 20 rokov pripravila rad publikácií, odporúčaní.a usmernení, ktoré môžu vzdelávaním pracovníkov vykonávajúcich.epidemiologicky závažnú činnosť významne ovplyvniť aktuálnu epidemiologickú.situáciu v pozitívnom zmysle slova. A keďže aj nám zá-.7.leží na tom, aby sa riziko ochorenia z potravín neustále a čo najviac.znižovala, predkladáme Vám túto stručnú publikáciu, ktorá obsahuje.základnú charakteristiku najčastejšie sa vyskytujúcich ochorení prenášaných.potravinami na našom území, poukazuje na riziká vzniku.týchto ochorení a upozorňuje na preventívne opatrenia potrebné.na zabránenie ich prenosu. Vychádza z odporúčaní SZO a jej publikácií.Desať zlatých pravidiel bezpečnej prípravy stravy (The Ten Golden.Rules for Safe Food Preparation) a Päť kľúčov k bezpečnejšej.strave (The Five Keys to safer Food).
Prezrite si ďalšie Kuchárske knihy, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Kuchárske knihy.