Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
This is a welcome, essential guide that succeeds in transporting our understanding of Champagne into the 21st century. -Eric Asimov, New York Times I'm in awe of what Peter Liem has put together in h
My favourite book of this and possibly any other Christmas is Mark Forsyth''s A Short History of Drunkenness Marcus Berkmann The Spectator.
Druh sortimentu : Kniha, The Science of Spice,, Rok vydania : 2018,.
História puzzle siaha do osemnásteho storočia a za jeho zrodom stojí anglický rytec a kartograf John Spilsbury. Prvé puzzle okolo roku.1760 vytvoril tak, že na mapu pripevnil tenké tvrdé drevo a jemnou ostrou pílkou na vytváranie intarzie z neho vyrezal hranice krajín. Takto vytvorený produkt deťom v ...
Long, adventure-packed days out in the snow call for delicious snacks and warm- ing meals in front of a crackling fire. In Delicious Wintertime, top chef and ou….
Chocolate - ''the food of the Gods'' - has had a long and eventful history. Its story is expertly told here by the doyen of Maya studies, Michael Coe, and his late wife, Sophie. The book begins 3,000 years ago in the Mexican jungles and goes on to draw on aspects of archaeology, botany and socio-economics. ...
A beautifully packaged, definitive culinary and cultural journey through the diverse regions of Vietnam. Join Luke Nguyen on a culinary and cultural journey thr…
Cena:55€ | Autor:Keller, Thomas | Rok vydania:1999 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:2-3 týždne | ISBN:9781579651268 | Vydavateľ:Workman Publishing
Elektronická kniha - autor Monika Lazarová, 208 stran.Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné ...
Cena:45.06€ | Autor:Johnson, Hugh | Rok vydania:2014 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:2-3 týždne | ISBN:9781845336899 | Vydavateľ:Mitchell Beazley
A Field Guide to Whisky is a one-stop guide for all the information a whisky enthusiast needs. With the whisky market booming all over the world, now is a perfect time for a comprehensive guide to this popular brown spirit. What are the basic ingredients in all whiskies? How does it get its flavour? ...
Druh sortimentu : Kniha, Miluji těstoviny,, Rok vydania : 2014, Názov v originále : I Love Pasta.
From a leading voice of the new generation of young Jewish cooks who are reworking the food of their forebears, this take on the cuisine of the diaspora pays homage to tradition while reflecting the values of the modern-day food movement. Author Leah Koenig shares 175 recipes showcasing handmade, seasonal, ...
Handbook to over 50 bread recipes from the American master baker. 200 illus.
Prepare a feast fit for a warchief with this delicious compendium of recipes inspired by the hit online game from Blizzard Entertainment. The Official Cookbook teaches you how to conjure up a fantastical menu of foods inspired by the beloved massively multiplayer online role-playing game. The book''s ...
Whether as a party snack or a light meal, meatballs and skewers are always well-received! However, this book is not only dedicated to the meat lovers among us,…
Úspešný tréner Joe Wicks, alias The Body Coach, pomohol už státisícom ľudí, aby zmenili svoje telo a začali sa skvele cítiť. Po bestselleri Lean in 15 - 15-minútové zdravé recepty a intervalový tréning pre super postavu prichádza táto hviezda sociálnych sietí s ďalšou knihou, kde vás naučí, ako jesť ...
Following the phenomenally successful Love, Tanya, Tanya Burr is back with her very first cookbook. In Tanya Bakes, she shares her passion for baking along with all her favourite recipes. As well as cakes and bakes, readers will love Tanya\''s delicious and simple puddings, loaves and pastries. From ...