Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Krekery
Krekry na vyprážanie Slaninka 1kg Pripraviť si doma čerstvé a chrumkavé krekry, podľa vlastnej chuti, nebolo nikdy jednoduchšie. Polotovar určený na vyprážanie stačí iba vložiť do rozpáleného oleja a behom niekoľkých sekúnd máte usmažených toľko krekrov, koľko len zjete :0) Krekry si tak doma usmažíte ...viac
Krekry na vyprážanie Slaninka 1kg Pripraviť si doma čerstvé a chrumkavé krekry, podľa vlastnej chuti, nebolo nikdy jednoduchšie. Polotovar určený na vyprážanie stačí iba vložiť do rozpáleného oleja a behom niekoľkých sekúnd máte usmažených toľko krekrov, koľko len zjete :0) Krekry si tak doma usmažíte rýchlo, veľmi jednoducho a hlavne lacno. Navyše si u nás môžete prikúpiť aj špeciálne soli a príchute, ktorými krekry ochutíte a získate tak jedinečné krekry, ktoré inde nezoženiete. Balenie krekrov Krekry sú balené v praktickom odolnom sáčku (tzv. doypacku), vďaka ktorému si udržia svoje vlastnosti aj pri dlhšej dobe skladovania. Vrecko je vybavené tzv. zips uzáverom - po otvorení je možné vrecko opätovne uzavrieť bez toho, aby ste sa museli báť, že dôjde k narušeniu vlastností polotovaru, alebo že sa Vám vysype. Ďalšou praktickou výhodou tohto balenia je oválne dno sáčku, vďaka ktorému sáčok môžete postaviť a nebude Vám tak doma zaberať zbytočne veľa miesta. V príprave domácich krekrov sa vyznáme Nechceme byť "obyčajným" obchodom, ktorý predáva tovar, ktorý pozná iba z obrázkov či propagačných materiálov výrobcov. Dobre si uvedomujeme, že osobná skúsenosť s konkrétnym produktom je jedinou možnosťou, ako sa s ním dokonale zoznámiť – overiť jeho vlastnosti, spoľahlivosť, v prípade surovín aj ich chuť. Preto všetky produkty pred uvedením do predaja osobne testujeme, skúšame a samozrejme aj ochutnávame. Vďaka tomu Vám môžeme ponúknuť iba kvalitné a overené výrobky, poradiť s výberom a v neposlednom rade odovzdať naše skúsenosti a tipy pre správnu prípravu čerstvých domácich krekrov. Návod na prípravu krekrov Krekry odporúčame smažiť vo fritovacom hrnci/frizéze (je vhodnejšie vďaka termostatu, ktorý umožňuje nastaviť presnú teplotu), ale je možné použiť aj klasický hrniec či panvičku. Olej rozohrejte na 195 ° C (± 5 ° C) a opatrne do neho vložte hrsť krekrov. Krekry smažte po dobu 7-10 sekúnd. Akonáhle sú krekry hotové, zväčšia sa ich objem a vyplávajú na povrch. Vzhľadom na to, že čas na vyprážanie je veľmi krátky, odporúčame mať pred vyprážaním pripravenú po ruke naberačku (ideálne dierovanú, aby ste s krekry nenabrali aj olej). Po vytiahnutí odporúčame krekry položiť na tanier, na ktorom je položený obrúsok, ktorý vsiakne zvyšok oleja z krekrov. Teraz stačí krekry ľahko osoliť a dochutiť niektorú z výborných príchutí z našej ponuky. Po pridaní soli a príchutí na krekry, odporúčame krekry premiešať, aby sa soľ a príchuť s krekrami dobre spojila. Zloženie pšeničná múka 97% (obsahuje lepok), soľ, kypriaca látka E500, farbivo E120, E150c. Priemerné nutričné hodnoty v 100g energetická hodnota 1406 kJ/332 kcal tuky 1,2 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g sacharidy 67,9 g z toho cukry 2,1 g vláknina 2,5 g bielkoviny 11,1 g soľ 2 g.
Prezrite si ďalšie Krekery Popkornovač.cz, najprezeranejšie produkty Popkornovač.cz alebo najlacnejšie Krekery.