Technologie přípravy pokrmů 1

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Iné učebnice

Kniha - autorka Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Päťdielny komplet učebníc určený pre SOU, odbor kuchár-kuchárka i odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy. Prvý diel objasňuje zásady správnej výživy, uvádza hygienické požiadavky na prevádzku a zariadení ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Iné učebnice

Popis

Kniha - autorka Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Päťdielny komplet učebníc určený pre SOU, odbor kuchár-kuchárka i odbor kuchár-čašník, a pre hotelové školy. Prvý diel objasňuje zásady správnej výživy, uvádza hygienické požiadavky na prevádzku a zariadení gastronomické výroby, na uchovanie potravín a pokrmov, požiadavky na bezpečnosť práce. Ďalej opisuje spracovanie potravín a prípravu polievok a omáčok. Druhý diel sa zaoberá prílohami a hlavnými pokrmy. Tretí diel sa venuje príprave pokrmov z hovädzieho, teľacieho, bravčového, ovčieho a králičieho mäsa, z vnútorností az mäsa mletého. Štvrtý diel opisuje pokrmy z hydiny, rýb a diviny. Piaty diel je venovaný studenej kuchyni. Učebnice majú schvaľovací doložku MŠMT ČR.

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Iné učebnice, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Iné učebnice.

Reklama